Efeninannesi Arkadaslar suyu gelen anneler su gelmeden önce bi agrı sızı yada herhangi bişey hissettiniz mi benim içimde sanki doğurcakmısım gibi his var acaba böyle hissedip doğuran var mı
Efebilal Efeninannesi gece olmuştu bana sancı oldu böle belime vuran bi sancı sonra ayağı kalkınca boşaldı resmen sonra pembemsi kanamam oldu
EliniVermiyorHayat Hiç birşey hissetmedim hatta annemle oturup çay içiyorduk sızıntı hissetttim idrar sandım tutmaya çalıştım ama nafile tuvalete gideyim dedim ayağa kalktım iyice aktı👶
EliniVermiyorHayat Tabi birkaç gün önceden nişanım gelmişti doğumum yakın dedim umursamadım ne hast gittim nede başka bişey.1 yada 2 gün sonrada suyum geldi.Herkes de aynı olmaz tabikide cnm🤰
Efeninannesi EliniVermiyorHayat çok tesekkür ederim bende cok merak ediyordum acaba gelmeden önce belirti olur mu die
Efeninannesi Efebilal çok tesekkür ederim o kadar merak ediyordum ki yardımcı olduğunuz için çok sağolun
Melisa_eker Efeninannesi anladım canım 3 ayı tam doldurunca tahminde bulunabiliyorlarmış.Net 16 haftada belli oluyor.insallah söylerler bir dahaki kontrol ne zaman bana da haberdar edin bende gidiyim merak ediyorum çünkü bir de ultrasyona girmeden önce çikolata yiyin.🤭❤️Cinsiyetini göstercektir inşallah