Ce_net Kızlar başım çatlıyor migrenim var ve 12 haftalık hamileyim korkumdan ilac içmiyorum içsem bisey olurmu
Merkun Ce_net evinizde nane yağı bulundurun başınız ağrı yapınca hemen sürün şakaklarınıza. Benim hayat kurtarıcım nane yağı. Migrenim var benimde mide bulantısınada birebirdir
BabyYoda Ce_net Lavanta veya mentol yağıyla şakaklarına masaj yapmayı deneyebilirsin. Veya bir parça buzu yüzünde gezdirebilirsin. Bende de migren var seni çok iyi anlıyorum ama ilacı ikinci seçenecek olarak görmek en iyisi,şifa olur inşallah 🙏🏻
uzlet Lulemom geçenlerde bir yazı okudum çok basit sandığımız parol bile aslında çok tehlikeliymiş hamilelikte kullanılmamalı diye
Lulemom uzlet bilmiyorum benim doktorum parol içebilirsin demişti. Sonuçta ilaç tabiki masum değildir ama diğerlerne göre en içilebiliri o demekki
uzlet minikask35 evet içilebilir diyorlar ama ne de olsa tıbbi ilaç masum değil hiçbirisi bana kalırsa bebek için parol bile olsa içilmemeli benm de dayanılmaz ağrım oluyor ama hiç içmedim
Ce_net BabyYoda yaa çok teşekkür ederim ilac içmek istemiyorum zaten , mutfaktaki temizlik bezlerine dedim çamaşır suyu döküm biraz oda bana etki etti
Asil_Egem Ce_net bana minoset verdi canım hafif olanı kullandırıyorlar ama ben mecbur kalmadıkça kullanmadım hiç
Littlespy Ce_net doktorunuza danışmalısınız, onlar sizi daha doğru yönlendirecektir. Doktorunuza ulaşamıyorsanız da eczacıya danışın mutlaka.
Burcuckmk Ce_net bizim icebilcegimiz en hafif ilac parol canim doktorlarında verdiği tek ağrı kesici kendimize eziyet etmeye gerek yok dayanamıyorsan iç ben covit olduğumda gunde 3 kere ıctim yeri geldi doktorum 6 saat arayla icebilirsin demisti