Nurgullmom Ilkayy O zamanlarda kilo alınmaya baslıyo vucudun kiloya el verişliyse dikkat et ben 27+5 oldum 11 kilo almişım ve asla kendimi tanıyamıyorum 😀 doktorda çok almissin dedi zaten😀
Dbe24 Ilkayy ayy benimde kızım olucak 36 haftalığım benimde sadece kalçalarım ve bacaklarım kilo aldı duba gibi geziyorum evde oturup kalkarken zorluyor biraz tekli koltuğa oturunca sıkışıp kalıcam diye korkuyorum valla 😂😂
ipekakks Ilkayy varsın kilolar alınsın bee bebelerimizi kucağımıza alalım da 😍 kiloyu veririz vermesek de biz hep çok güzeliz canım anneler 💕
Milenka Ilkayy ama daha çok erken :)) Dikkat edin asıl değişim 26 dan sonra efsane bir şekilde geliyor en azından bende öyle oldu 🤭
kbr_93 MinnieMouse olsun kayseri iyidir büyüktür rahattır bazı insanı yobazdır ama iyidir kolaydır herşey el altındadır tadını çıkartın
edanurciftci Ilkayy aynı durum bendede var sistim resmen baya baya sisim 11 haftalığım ama böyle bisi yok yani
MinnieMouse kbr_93 11 yildir kayserideyim ya iyisiyle kotusuyle gecti iste zaman. Cok kaziklandim 🤣 iyi insanina da denk geldim tabi. Her yerin iyisi kotusu vardir. Allah iyilerle karsilastirsin herkesi ☺️