Tugcebrtc1 Merhaba kızlar reglim 1 gün gecikti kan testim 784.53 çıktı çevremdeki herkes sonucun çok yüksek benimki 40 tı 200 dü gibi şeyler söylüyor ve ultrasonda gözükmüyor dış gebelik olabilir diyorlar sizin 4 haftalıkken sonuçlarınız nelerdi
Znrr Tugcebrtc1 herkeste farklı yükseliyor önemli olan 2 günde 2 katı artış. Sağlıklı olup olmadığı bu şekilde anlaşılır
Elbet-birgun-kavusacagiz Tugcebrtc1 bu degerle ultrasonda bisey gorukmez. Deger 5 binlerdeyken rahatlikla karindan kese gorunur. Cevreniz cok bilmis anlasilan🤦♀️ herkesin degeri bir olucak diye bisey yok ayrica cevrenize kulak asmayin
Tugcebrtc1 Znrr doktorum bana salı günü gel demişti ama içim rahat değil acaba tekrar mı bi kan testi yapsam sonuç yükseldi mi diye çünkü bu sonuç arife günü öğrendiğim sonuçtu
Ftmtrk Sonucun gerçekten yüksek 4 haftalıkken ultrason da görünür ama bazen karından görünme de sorun ola biliyor bir de alttan baktırmanı tavsiye ederim
Elbet-birgun-kavusacagiz Ftmtrk bu degerle kese gorunmez ayrica yuksekte degil yanlis bilgi vermeyelim. Haftaya gore degil degere gore kese gorunur….Benm 4 haftada degerim 5535 ti
Tugcebrtc1 Elbet-birgun-kavusacagiz içimi rahatlattınız teşekkür ederim Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Tugcebrtc1 Gerçekten teşekkür ederim ilginiz için bebek için 1 sene uğraştım oyüzden çok endişeli ve tedirginim korkuyorum
Nalinnn Tugcebrtc1 canım hiç kafana takma benim kesem 6 haftada net belli oldu 7 haftadan sonra kalp atışını duyduk beta sonucuda kişiden kişiye değişiyor önemli olan iki günde bir artışı
Tugcebrtc1 Tugcebrtc1 Gzmkrt teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız 😊
Nkayserili90 Tugcebrtc1 yoo benimki günüm gecmeden yüksekti çok şükür normal ilerleyen bir gebeliğim var millet cok biliyo boşver sen takma normal gider herseyin Allahın izni ile kimseye danışma
Rosea Tugcebrtc1 530 çıktı 2 gün sonra 860 gibi bir şey oldu 2 gün sonra tekrar gittim 1300 küsürlerdeydi gebeyim büyük ihtimalle sende gebesin 2 gün sonra tekrar test yaptır net 2 katı çıkmıyor ama 1.5 katı çıkarsa sağlıklı bir şekilde ilerliyor oluyor sende benim gibi cok basındasın o yüzden değer böyle doktorun söylediklerine göre anladıklarımı anlattım :)
Tugcebrtc1 Rosea teşekkür ederim ilgin için canım banada doktorum salı günü idrarını yapmadan gel dedi eğer haşa gözükmezse sağlıklı bi gebelik mi diye tekrar test yaptırırım yani ilerliyor mu beta sonuç diye yoksa bu şekilde düşünmekten kafayı yiycem
Morvy Rosea benim iki kere verme sebebim ilk devlette kan verdim laboratuvar da sıkıntı oldu çıkmadı sonucum 1 hafta sonra çıktı o sırada ben bekleyemedim tabi ertesi gün özelde vermiştim yoksa o değerle tekrar kan vermezdim
Gzmkrt Tugcebrtc1 canım benim sen etrafına bakma sakın benimde 3200 beta ama gözükmedi doktor normal dedi 8.hafta da tekrar gidicem inşallah herşey yolundadır
AltinYildizMom Tugcebrtc1 yüksel değil herkesin farklıdır önemli olan 2 günde bir 2 kat artması merak etmeyin
Serpilbb Tugcebrtc1 benim kese 5. Haftada 4030 değer ile gözükmedi hafta önemli değeriniz normal 7. Haftada kalp atışını görmüştük biz
Nurgungor1_ Tugcebrtc1 erken döllenme olmuş olabilir. Bu değerde kese gözükmez zaten. Vajinal muayenede bile en az 1500 2000 arasında olması lazım. Kendine dert etme bu durumu hiç 😊
Fepskn Tugcebrtc1 adetten 4 gün önce yaptırmıştım beta 370 çıkmıştı daha da yaptırmadım direk kese ye sonra da kalp atışına gittim