aylul0 Kızlar depend de alacağım ama pahalı olduğu için ilk zamanlar depend sonra normal ped mi kullansam diye düşündüm de. Doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor? Ne kadar kullanmak gerekir bunları kaç paket gider vs. fikir verir misiniz? Bu arada hangi doğum olacağı belli değil ama hastane çantasını hazırlarken koyarım diye almak istedim.
mommysweet aylul0 bende burda bekliyim 🙏🏼🥰 birde depend kullanınca ekstra külot koymamıza gerek yok sanırım öylemi
esraizmirli aylul0 depend 1 gün kullandım sadece 4 5 tanesi duruyor sonra zaten önce hastane hasta bezi taktırıyor birgün ertrsi gün depend kullandım ben bu arada sezeryan oldum ped gayette iş görüyor merak etmeyin 2 gün biraz fazla gitti benim sonra normale döndü
Yigitkeriminannesi aylul0 ben 1 paket almıştım yetmedi eve gecince 2. Yi aldım normal doğum. Bence ne olur ne olmaz 1 paket alın ihtiyaç olursa şokta filan var zaten esiniz takviye yapar. Kanama azalınca normal pede geçilebilir ben 2 paket kullandım sonra normal ped ile devam ettim ama deepend aşırı rahat
Shyla_ktlu mommysweet biz ablamda kullandık inanılmaz rahatlık gerek yok iç çamaşırına çıkarırkende bebek bezi gibi yanını yırtıp çıkarıyosn şimdi kendimede aldm bi paket sonra orkid gece kullanırm diye düşünüyrm
Elifdan 1 bilemedin fazla kanaman olursa 2 sonrasında orkid e geçersin. Üstüne külod giymeye gerek yok. depend kolaylık oluyor. Eğer külod hasta bezi bulursan oda olur.
Esmos26 aylul0 depend aldığıma pişman oldum hiç kullanmadım mesane pedi kullandım sadece 3 gün onu da hastane verdi canpedin eve gelince kotex gece kullanmaya başladım
Fatmanurrrrrr aylul0 benim gittiğim depend getirmeyin bile biz zaten çıkana kadar veriyoruz demişti. ebeyle görüşmüştüm. O yüzden hastanene de bağlı bence 10lu paket alsan yeter artar bile
Zemirayda aylul0 ben bir paket Depend aldım fazla kan olunca ilk günler onu kullanacağım sonrasında lohusa pedi var o daha uygun normal pedde. Kalın ve gayet güzel onu aldım onu kullanacağım
Betl Sleepy inde böyle ürünü var daha uygun arasında fark var mı ki? Sleepy 8 tanesi 20 TL depend 8 tame 40 TL