Bulutsevdasi sağol canım allah razı olsun bu sabah namazına kadar hiç bir belirtim bile yoktu sadece sık tuvalete çıkıyodum oda normal diye düşübmüştüm ne suyum geldi ne nişanım sabah namazına kadar bir türlü uyku tutmadı dalıp dalıp uyandım enson ezanlar okunuyodu uyandım baktim kasıklarım ağrıyo kalktım allahım dedim bu ezanların hürmetine sancım gelsinde sancımla gidiyim hastaneye sen bana yardım et dedim ezanlar bitti bana bir sancı geldi oturamıyorum yerimde aşimi kaldırdım dakika tut dedim ne bakiyim 5dakkada bir geliyo sancı ben şok tabi kıvranıyorum saat 7ye kadar zor dayandım sancımı evde çekiyimde hastanede boşuna kalmıyim dedim birde diğerleri çok uzun sürede doğdukları için tahmin bile etmiyorum gider gitmez olacağına ama dayanamıyordum artık birde hastane uzak kalıyo diye vaktinde çıkalım dedim riske atamadım iyikide çıkmışım saat7de3dakkada bire düşmüştü artık 7.30gibi yola çıktık 8de hastanedeydim içeri girdim alttan muayene yapıldı birde ne duyiyim 7cm açılma ben daha şok alt kattan 3.kata çıkana kadar 8olmuştu drek nstye bağlandım be doğuma aldılar 8.45te doğumum oldu çok şükür hastane süper ben acilden yukarı çıkana kadar odam hazırdı doğumhaneye çevirmişlerdi remen bütün ekip beni bekliyordu doğum bitti bütün eşyaları topladılar makinaları odayı boşalttılar hemen arkadan temizlik ekibi geldi oda temizlendi ve orda kaldım kendi odanda doğum yapıyosun cihazları odaya getiriyolar ebesinden doktoruna hastabakıcısına herkez çok iyiydi birtersleme bir bağarma görmedim allah binbirkete razı olsun daha hastanedeyim yarın sabah çıkış yapıcaklar normal doğumda 24saat tutuyorlarmış bugün çıkarın dedim imza atman lazım dedi bende kaldım hiç riske atmiyim dedim puset ben getirmedim hastanede birşey demedi rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşaallah çok uzun oldu hakkınızı helal edin dua herşeyin ilacı dua edin isteyin rabbim veriyo ve yardım ediyo ben bugün bi mucize yaşadım hiçbirşeyim yokken rabbim duamı kabul etti ve doğum yaptım elhamdülillah🤲🏻