duranneslihan0110 Tgb91 ben de bayaaa kilolu hamile kaldım 35.haftadayız çok şükür sadece 7 kilo aldık benim iştahım açılmadı nedenini bilmiyorum hala aynı yiyorum 🤷🏼♀️
Gokce_21 17 haftalık hamıleyım.kılolu hamıle kalanlardanım.2 kılo almısım.az yemeye calısıyorum🥰 canım bişey istedgındede(çıkolata cıps,kola vs.) ucundan sadece alıyorum.ekmeği bi parça sabah kahvaltıda yerım.dahada ekmek yemem gün boyunca
Tgb91 Gokce_21 bende az yemeğe çalışıyorum daha 6 haftalık ama bu seferde korkuyorum ya sağlıksız kalırsa diye bu sefer paikolojikman yeme isteği geliyor bu hafta diyetisyeninle başlıcam inşallah
merii10 Kaç kg ile hamile kaldınz kızlar Benm de nasipse önümüzdeki ay tüp bebek transferim var maalesef Bnde kiloluyum korkuyorum
MerveDurr Bi ben dikkat etmeyen sanırm😂 77 ile hamile kaldm şuan 95 ve 37+5 haftalığım. Neden dikkkat etmedm ilk hamilelktede 16 kg aldm hepsi nerdeyse gitmişti sadece 3 kg kalmıstı ve ömrmz diyetle dikkat etmeyle geçiyor bu günler bidaha gelmez diyerek yedim pişman değilm😂 doğumdan snra inşallah dkkt edicem