123ozgee Yüzlerdeki sivilcelenmeler vb.) Cinsiyetle alakası var mı cinsiyeti halâ belli olmayanlar için ?
Gokce_21 123ozgee ilk iki gebelıgımde yüzümde hç sivilce cıkmamıstı.iki oğlum var.sımdı 3.ye hamıleyım ve yüzüm sivilce dolu,kesın kızdır dıyorduk.ama bu da erkekmıs cok sasırdık😃
Husn-izan 123ozgee Ama adet olmuyoruz hormonlardan olamazmı 🤷🏻♀️ Bendede belirgin sivilceler çıktı henüz 11 haftalık bakalım ne olucak 😁
123ozgee vi_contes benim daha 1 aylık ama sivilce gibi değil de daha çok yüzüm dışarıya vermiş yanaklarım falan merak ettim cinsiyetle alakası var mı diye
123ozgee adegh Benim ilk hamileliğim bilindiği gibi işte bazı hurafeler var hani içinizde yaşayan yaza daha iyi bilen var mıdır diye soruşturmak istedim :) Teşekkür ederim bu arada
123ozgee Husn-izan yaaa elbet ki öyledir işte sadece inşam meraktan da olsa sormak istiyor çevrende öyle şeyler duyduktan sonra 😀
kdrr38 123ozgee cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum benimde kızım olacak sivilce sorunu yaşamadım bünyeyle alakası olabilir🤗
Kubra-66 Bende 15 haftaligim cene bolgemde ozellikle .Alerji olmudum gibi kucuk sivilceler kasinma var Cinsiyetimiz belli degil ana bakalim 😊 ikili tarama doktorum kiz yuksek ihtimalle dedi ama hurafeler erkek diyor 😄😃