haticeD08 Cgdeem7 Ben de içinde çiğ yumurta var diye yemiyorum ama çok da canım çekiyor. Bir şey olmamıştır ama yine de temkinli olmak lazım.
BusraUras Cgdeem7 bir kere yemekten birşey olmaz. Sıkma canını stres yapma. Millet neler neler yiyor tosun gibi bebişler doğuruyorlar 🤣
Hanim90 Cgdeem7 hahahaa her gün yiyorum bol bol aayy neler duyacağım daha acaba 😁😁 bebeğe Allah izin vermedikçe bir şey olmaz korkmayın
Mom070 Cgdeem7 ben yememeye dikkat ettim ben de 5 aylığım bu arada ama geçen çok az patates yerken mınnacık döktüm içine sanıırm sık tüketmeyince bişey olmaz ☺️
Umi21 Cgdeem7 haftada iki uç kere yiyorum az az 34 haftalık hamileyim bu kadar kasmayın kendinizi abartmadan herseyi yiyebilirsiniz
endobeybi Cgdeem7 hazır mayonezler pastörize yumurtadan yapılıyor. Ev yapımı mayonez yememek lazım çiğ yumurtadan ötürü
Mumin Vala bn 8 aylık hamileyim çok.yedim.hiçde bı sorun olmadı canın çektikçe ye çokta.o zararlı bu zararlı dme
paradiseeeeee Cgdeem7 olmaz canım bende arada yiyorum fazla abartı olmadan arada yerden bişi olmaz inşallah