Hilalnavruz Annelerim hamileligimin 4. Ayında doktor balık yagı hapı verdi buda brnim midemi cok bulandiriyor icemiyorum ictigim an surekli kusuyorum bende 1 aydir icmiyorum suan 5 ayligim sizce devam etmelimiyim yoksa kustugum icin hic vitamin alamadigimdan dolayi birakmalimiyim💜🤔
Kahvela Hilalnavruz böyle bi sorununuz olduğunu doktorunuza ilettiniz mi ? İlacınızı değiştirebilirdi çünkü
Aysobaciniz Hilalnavruz hangi vitamini verdi, aslında kullansanız sizede bebeğede iyi gelir. Gece için bulantıyı azaltması için birde öyle deneyin isterseniz
Ness3 Hilalnavruz canım ben ocean ınkini kullanıyorum doktorum önerdi kapsül içerisinde asla ama asla tat ya da başka birşey hissedemezsin çok rahat içimi. Bir de bunu denemeni öneririm
Burcuckmk Hilalnavruz bebegin gelişimi ve senin vitamin depolarının dolmasi icin gerekli vitamin bir cok marka var doktoruna soyleseydin değişirdi ilacini
Hilalnavruz Birpapatya4 ben 4 ay boyunca farkli bi vitamin kullandm gecen ay gottigimde de bunu verdi bende icemiyorum
Suleasyaa Gece uyumadan önce için ben öyle yapıyorum. Bebeğin gelişimi için vitamin takviyesi önemli. Çünkü besinlerden asla alamıyoruz vitamin hersey hormonlu
Hilalnavruz Suleasyaa kahvaltidan iki saat sonra ben aksam yemenden iki saat sonra iceyum ozmn birde oyle deneyim
Hilalnavruz Ness3 pazartesi gunu kontrolum var doktora sorayim kullan derse hapj degistrip bu dedigini kullanirim
Aysobaciniz Hilalnavruz içinde demir var omega 3 var probiyotik var onların en basitinden bizde kabızlığı bile önlüyor. bazı vitaminler sma hastalığınıda önlüyor. doktorunuza söyleyin olmazsa başka bi vitamin verir belki
mervenazlis Hilalnavruz vitamini degistitin, bende de cok bulanti yapiyor balik yagi hplari, ocean mummy hic yapmadi, eger kullandiginiz bu degilse, tavsiye ederim..