minikbebegimm8 Merhaba 16+2 günlük hamileyim suşi tükettim bir zararı varmıdır bilginiz varmı arkadaşım zararlı olduğunu söyledi kafam karıştı.
Annesjnjnbalj minikbebegimm8 İlk kontrolde doktorumun uyardığı konulardan biri sakın çiğ et ve balık yeme olmuştu..zararlı maalesef..yememelisin..bir sefer yemeyle birşey olur mu bilemiyorum umarım olmaz
Mommytuna minikbebegimm8 neli suşi tükettiniz o önemli. Bütün suşilerin içinde çiğ balık olmuyor. Ama varsa evet sıkıntışı bir durum
mucizemm01 minikbebegimm8 her sushi cig balıktan yapılmıyor. neli yedin ? cig balık olmadıgı sürece bişey olmaz ama yeme bidaha yosun belki zararlı olabilir
Suleasyaa Çiğ et balık tavuk özellikle sucuk sosis salam bu tarz urunler tuketmememi söylemişti doktor. Bebeğe zarar verir demişti. O yüzden tuketmedim. Nasıl bir zarar verir ama bilmiyorum bir kereden de bisey olmaz sanirim
endobeybi minikbebegimm8 çiğ içerikli yememeniz gerekiyor. 😌 ben suşi yiyorum ama pişmiş içerikli tercih ediyorum mecbur, içeriği tempura karides vs olanları. Aklınızda bulunsun. 1 kez yemenin sakıncası olur mu bilemiyorum doktorunuza danışın mutlaka
Asil_Egem minikbebegimm8 yasak diye biliyorum salam sucuk sosis bile çiğ yemek yasakken suşi kesinlikle yasaktır bence
Gamzee_27 minikbebegimm8 Zararlı diye biliyorum bende canım Rubella ve farklı şeyler ortaya çıkartıyormuş inşlalah kötü bişey olmaz.
[silindi] minikbebegimm8 çiğ gıdalar hamilelikte yasak elbette fakat geçenlerde doktoruma sordum çok canım istedi ise bir kere birşey olmaz demişti. Balık taze ise sorun olmaz inş rahat olun 😊
Deletedmom23234 minikbebegimm8 Çiğ ürünler bebeğin beyninde gelişim problemi yapabiliyor. Bir daha tüketmeyin 🙏🏻