NurseL72 Kızlar makat çatlağına ne iyi gelir biliyor musunuz böyle bir ağrı yok hem ağrıyor hem yanıyor dokunamıyorum bile protoglog krem sürüyorum yinede geçmedi 😖
Mavi34 NurseL72 gebelikte kullanımında sakınca varmı bilmiyorum ama normalde anesatol krem ve sıcağa oturmak sıvı gıdalar tüketip bir kaç gün katı besinlerden uzak durmak duzeltir
Gamzeee89 NurseL72 suya oturdum canım günde 2 veya 3 kez çok sıcak olmucak suyun soğuyana kadar otur inan o kadar iyi geliyorki benim şuan yok bide Bi krem werdi doktorum onuda sürdüm
NurseL72 mucizemmmmmmmm teşekkür ederim onu da sürerim Kantoron yağı sürdüm oda fayda etmedi bide millete de anlatamıyorsun neyin var diyip duruyorlar çok zor bir durum 🤦🏻♀️
NurseL72 Mavi34 teşekkür ederim bugün araştırdım o kremi öneriyorlar yarın nöbetçi eczane bulup alıcam inşallah 🙏🏻
NurseL72 Gamzeee89 kremin ismini hatırlıyor musun bende akşam sıcak suya oturacam inşallah zar zor namaz kılıyorum o kadar acı çekiyorum ki 😭
Gamzeee89 NurseL72 anestol pomad Dı galiba canım walla çok zor rabbim şifa wersin ama suya mutlaka otur bak hiç değilse ağrısını hafifletiyo