Zeynocel 37.haftamdayım iç çamaşır ıslanıyor hava çok sıcak terlemişte olabilirim,idrar da kaçırıyor olabilirim,suyum sızıntı da yapabilir gerçekten bu olayı çözen var mı
Nry0682 Zeynocel aynı durumdan müzdaribim 19 haftalıgım.Çözemedim su olmasında gerisi önemli deil camasır deiştirmekten bi hal oldum.
Tweety1 Zeynocel benimde oyle oluyor ter diye düşünüyorum resmen hergun çamaşırım ıslanıyor ama sızıntı olsa anlaşılmaz mi ki bilmiyorum ya 🙄
Geceyegunes Ortak dert demekki bende suyum geliyo sanıp panik oldum geçen gün ama takip ettim sonra termiş 18 haftalık daha bebeğim
Gizem93 Geceyegunes merhaba bende bu konuyu ariyorumda sizin epey zaman olmus bi sotun oldu mu. Bende 27.haftamdayım su gibi akıntım oluyor kokusuz renksiz. 1 aydir boyle su sızması olsa nasıl anlarım acaba.
Nuray11 Zeynocel bi kaç gündür bende o sıkıntıyı çekiyorum 32+5 haftalığım hatta eşim bu kadar ıslaklık olmaz suyun geliyo bence dedi bugün kontrole gidince sorucam
Kimkibu Zeynocel bendede var aynı sey ama sanırım kacırıyorum ben🙈 bebek hareket ediyor şükürki odnan çok kasmadım 2 gün sonrada kontrolum var zaten die.. 34+6 bizimde
Geceyegunes Gizem93 yok hayır sorun olmadı ama bende enfeksiyon yüzünden okdr çok akıntı oluyordu fitil ve ilaçla biraz düşüp sonra tekrarlıyordu sizde bir kontrol ettirin enfeksiyon tehlikeli demişti doktorum
elisamelisa101 Gizem93 bende öyle 24 haftaligim sarı akıntı ama kokusuz bazen su gibi oluyor idrar tahlilde sıkıntı çıkmadı ama biraz korkuyorum
Gizem93 Geceyegunes ben daha 3 hafta once tahlil yaptirdim bir sorun çıkmamıstı. Akıntim o zamanda vardı. Ama bilemedim neden boyle.
Tgb91 Zeynocel bende 36 haftalığım aynı sorun bendede var ama yeni oluştu yarın kontrolüm var sorucam doktoruma
mervegemen- Zeynocel 36+6 yim aynisi var bende de haftalardir aylardir hemde sinir oluyorum gunde 3 tane camasir degisiyorum 2 günde temiz camasir kalmaz oldu. Hamilelikte millet hamile kiyafeti elbise alir biz dona yatirdik parayi😅 doktorum bebegin suyu normal idrar kaçırıyorsundur yada akinti dedi. Bezdim ama dışarı cikasim gelmiyor ya
Gizem93 mervegemen- ay bende 27.haftamdayim 1 aydır boyleyim ozellikle ayaktayken yorulunca falan daha cok oluyor acaba bebegin suyu mu diye korkup duruyorum bide 🤔
Gizem93 elisamelisa101 benimde tahlillerimde bi sorun yoktu ama boyle olunca korkuyorum bende bebegin suyu mu diye. Ayaktayken falan daha cok oluyor sanki. Bilemedim
mervegemen- Gizem93 doktoruna söyle akintim cok oluyor bebegin suyu iyi mi diye..ben öyle yapmıştım. Her ne kadar bu duruma sinir de olsam en azindan bebek iyiyse icim rahat ediyor