Nehirimmm06 Kızlar bebeğim 29 oldu nerdeyse normalde de çok hareket hisseden biri değilim ama günde 10 tekme atardı bugün sabahtan beri hiç yok su içtim çikolata yedim yemek yedim bu saat oldu korkmaya başladım normal mi dersiniz
BegumIscanTunc Nehirimmm06 29+5 haftayim öyle çok fazla hareket hissetmiyorum doktoruma sordum bu haftalarda herkes dışarıdan hareketleri görmeye ve fazla hissetmeye başlamış dedim ama tabiki Bizim kız plesentayı öne almış yastık görevi görüyormuş ondan hareketlerini çok net hissedemezsin korkma dedi doktorum belki seninki de öyle olmuştur için rahat değilse yine bir kontrole gidebilirsin canım
Cicekler Nehirimmm06 annesine kıyamamış yine bak. Bildiğim kadarıyla yeri daralmaya başladığı için hareketleri düzensizleşiyormuş. Ama biz yinede tedbiri elden bırakmayalım. Çünkü annelik 🥰
Sumus Korkmayın ben de 27 haftalık hamileyim önceden çok sık hareket ederdi son günlerde sanki saatine göre hareket ediyor gibi her zaman etmiyor Bell izamanlarda ediyor bence normaldir
Nehirimmm06 BegumIscanTunc benimde kafası yukarıdaymış poposuyla kasıklarıma oturmuş canım o yüzden hissetmeyebilirsin dedi bende dışardan hiç göremedim çok isterdim
Nehirimmm06 Cilekkz-22 yapıyorum canım az hareket ediyor sonra gene aynı salı gelse de görsem içim rahatlar
gulsahgul26 28lerdeyim dünde ben aynı stresi yaşadım gündüzden hissedemedim akşam hareketlendi uyuyordu sanırım bu haftalarda zaten uyku düzeni oluşturuyormuş bebekte ondan çokta strese girmemek lazım öyle hemen
Sumus gulsahgul26 uyku düzeni oluşuyor demişsiniz ya doğduktan sonra da acaba aynı uyku düzenine mi geçecek ki
gulsahgul26 Sumus o çok değişiyormuş doğduktan sonra ataklar var ay ay hafta hafta değişen o yüzden kesin olarak bu zamanlar uyuyor diyemeyiz bence