Rabiaknsz merhaba ben ilk doğumda sami kemik e gittim baslarda hersey cok güzeldi muayene evet kısa sürüyordu ama sdam sorun olmadığını bildiğinden kısa kesiyordu ona cok takılmadım ama bana hiç bir vitamin kullandırmadı sen kanlı canlısın gerek yok dedi sonra 36haftada bebek kilo vermeye basladı hızlı bir şekilde eşimle beni birden azarlamaya basladı neden boyle oldu neden vitamin kullanmadınız fln şok olduk☺️ Doğuma 10gün var dedim ben asla bu adamda doğm yapmam ve hemen sedat beyin odasına geçtim sordm 10gün var doğuma kabl edermısınz diye sağolsun kabul etti doğumumda cok kolaylıkla geöti hemen ayağa kalktm sezeryan sonrası. Fakat doğumdan sonra defalarca ulaşmaya calıssamda birkez olsun cevap vermedi. O yüzden şuan medarda annemi ameliyat eden doktor vardı Halit Arslan ilgisinden cok memnun kaldı annem bende ona gidiyorum gerçekten tatlı güler yüzlü bir adam instagramdan bile hemen dönüş yapıyor kendi kendine folik asit hstırlatması yapıyor cok iyi yanı. Ben sezeryan yapıcam nasipse ama doktorum sanırım normal doğumu daha cok destekliyor merak eden varsa bu konuyu bilgi vermıs olaym