Omerhatice Minik_kalplim_ yuvarlanarak panda gibi bele döne döne 😂😂 esimde iteliyimmi destek olurum diyor bide ayuu😂😂
mucizem09_ Minik_kalplim_ haaa valla inan hic dikkat etmedim ama beldrn kalkip ayyaklarimi yere koyuyirum sanirim pozisyona gore degisir sanirsam
Minik_kalplim_ Sırt üstü dönüyorum ve öyle doğrudan kalkıyorum ama sanırım yan dönüp önce bacakları aşağı sarkıtmak gerekirmiş
Yunel Minik_kalplim_ yan kalkıyorum düz kalkmak imkansız ilk bacağımı sarkıtıyorum sonra yavaş yavaş vücudumu
Yaprakdokumusever Gözümü açarak 😂 normal kalkıyorum hamileyiz diye belli bi şekilde mi kalkmamız gerekiyo yoksa haberim yok 😅
Btlklkn Yana yuvarlanarak kalkıyorum, yan yatmaktanda yanlarım ağrıyor geceleri🥺 Sırt üstü yatmak ve kalkmak tehlikeli dedi doktorum. 23.hafta daha üstelik. Napcam bu yan ağrıları bilmiyorum 😭
Znrr Minik_kalplim_ önce popomu sağa yatırıyorum sonra kolumdan destek alarak bi 10 dk uğraşla kalkıyorum😂😂😂 eskisi gibi haldur huldur kalkma devri bitti…🤦🏼♀️
Bhr0101 Minik_kalplim_ doktorum muayene ederken düz kalkma ayaklarını aşağı sarkıtarak yan kalk demişti