ZorYollardanAsipGelenim Diger kayiplarim tam bu haftalarda oluyodu pazartesi kontrol var ama gece gunduz düşünmeden edemiyorum. Bulanti mi desem mide yanmasi mi desem bilemiyorum midem bi acayip hal icerisinde. Goguslerim acayip hassas tansiyon düşüklüğü yasiyorum bi halsizlik bayginlik hissi geliyo. Sukur sol bacagima bazen agri girmesi disinda agrim kanamam yok iyidir demi?
Mervekerem ZorYollardanAsipGelenim Bu belirtilerin hepsi çok normal lütfen stres olmayın. Vücudunuz gebeliğe alışmaya çalışıyor. Önceden de kaybınız olduğu için böyle düşünmeniz çok normal. Düşünmemeye çalışın. Kanamanız olmadığı müddetçe iyidir merak etmeyin. 😌
ada94 ZorYollardanAsipGelenim hep dediklerinizi bende yaşadım . Allah’ıma şükürler olsun bir sıkıntı yaşamadım. Sizde de olacağını sanmıyorum . Yinede bir dr a gözükün isterseniz içiniz rahat etsin ☺️
Aydan20 ZorYollardanAsipGelenim bügün 8 haftalık olduk ve 6 +4 den beri böyleyim, mide bulanması, yanması , çok kötü bişey ama çok ta normal ,bende çok korkuyorum aslında ama çok korkutma kendini , Allahın izniyle çok iyi olucak herşey🙏❤️
Mervekerem ZorYollardanAsipGelenim inşallah her şey gönlünüzce olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
ZorYollardanAsipGelenim bebisini-bekliyor bakildi gunde iki kez 4000lik ve 6000lik enox igne ve gunde 1 kezde 150mg bebe aspirini içiyorum
Tugba61 Bende 7+3 üm bugün karnının alt orta kısmında ufak bi dolgunluk hissediyorum bu haftalarda hissedilebilir birşey mi acaba
Mervekerem Tugba61 bebek hareketi yada karnınızın büyümesi gibi bişeyden bahsediyorsanız henüz bunlar için çok erken. Üşütme kaynaklı bi şişkinlik de olmuş olabilir, yada hazımsızlık
bebisini-bekliyor ZorYollardanAsipGelenim bende oksopar ve corasprin kullanıyorum risk sonucta her zaman vardır son ay bile Allah korusun sen aklına kötü bişey getirme biz önlemimizi aldık gerisi Allahın takdiri hayırlısıyla kucağına alırsın insallah