Rabiadyd Arkadaşlar ben kızlık zarı bozulmadan hamile kaldım doğumum nasıl olur hiç böyle bir durum yaşayan var mı acaba
badehandeyldz Rabiadyd annemin kuzeni öyle kalmıştı hemde ilk aydan tutmuş normal doğurdu bi şikayeti olmadı
Fatmakara97 Meralrabiamhmt bendende hiç kanama olmadı ama muayene de olmadım alttan muayene hiç olmadığım için sırf onun için gitmedim bende şuan hamileyim bakalım doğumda ekstra fazla kanama olur bence bilmiyorum ama 🥰
Senel6767 Yenihesap siz tek bir kesmi ilişkiye girdiniz nasıl oluyorda yırtılmıyor gerçekten çok merek ettim
Kodalailesi Eylulunannesi-2 Kızlık zarı esnekse eğer ilişki esnasında bozulmaz ancak normal doğumla bozulma olur😊
Elbet-birgun-kavusacagiz Cilekkz-22 yaa ne sorsaydi peki kayinvalide ile ilgilimi. Demek ki bu sikintisi var buju sormuş🤷♀️
Eylulunannesi-2 Elbet-birgun-kavusacagiz ama benide şüphelndrdi. Forma girer girmez bunu sorms. Kafa buluyor gibi. Bunun için hesap açmadanda netten bilgi edineblrdi. Cevap verirse belli olablr
Suleasyaa Soru saçma değil arkadaşlar böyle şeyler oluyor. Doğum esnasinda yırtıliyor. Normal kişilere göre daha fazla acı çektiklerini söylüyorlar sadece
Umi21 Benimde ayni sekilde bozulmadı bazi zarlar esnek olabiliyor normla doğumda yırtılıyor annemde de öyleymişim ben sezeryan olacağım yanı oldugu gibi kalacak😂
findik63 Cilekkz-22 hiç mi insan olarak biyolojimizi merak edip hakkında araştırma yapmadınız? Gayet normal bir soru arkadaşın sorusu
Rabiadyd Eylulunannesi-2 birincisi erkek degilim ikincisi böyle bir olay yaşadığım için soruyorum saçma bi şey olduğunu düşünüyorsan neden cevaplıyorsun
mommy_bee Erkek olduğunu düşünen cevap vermesin. Belki merak etti bunu sormak icin açtı. Kızlık zarı illaki bozulacak diye hir sey yok dogumda yırtılır yada doktorunuz yırtar ne önemi var görmediğiniz bir yerde zaten.
buglemmom99 Rabiadyd bizimkiler aynı şeymi bilemem ama benimde bozulmadı kızlık zarım doğum esnasında bozuldu ve sarkmış doktorum dikişin yok sadece zarını dilkicem kötü duruyor dedi doğumun kolay oldu
Esss58 buglemmom99 doğumdan önce çatı muayenesi olmadınız o zaman degilmi normal doğuma nasıl karar verildi ?