Kykcirem Selam anneler🖐️ ayrıntılı ultrason dışında bebeğinizi renkli olarak gördünüz mü yaptırdıysanız ne kadar yaptırdınız ve kaçıncı ayınızda yaptırdınız öğrenebilir miyim???
hiranurun_annesi Kykcirem ben 35 haftaligim ozel hastaneye gidiyorum her gittigimde doktorum 3d olarak mutlaka gosterir ayrica bi ucret vermiyorum 😊
Damla5 Kykcirem merhaba biz 15. Haftada cinsyet öğrenmeye gittik kendi doktorum hem detaylı baktı hemde renkli ultrason resmini verdi şimdi 19 haftalığız önümüzdeki haftalarda detaylı ultrason bizi bekliyorrr 🥰
Kykcirem hiranurun_annesi Ay ne güzel canım ben de özel hastaneye gidiyorum ama doktorumun kullandığı cihaz siyah beyazlı renkli bakabilir mi bilmiyorum🙂
Beyzan Kykcirem ben ekstra yaptırmadım doktorumun cihazında 4 boyutlu var 32. Haftadayim son iki muayenesindir normal muayene sonrası 4 boyutlu bakıyor yüzüne renkli değil ama gayet net
Eegurefeoglu Kykcirem bizim 12. Hatta 10. Haftasından beri her muayeneye gidişimizde bir de 4D fotoğraf veriyor doktorumuz 😅 özel muayenehaneye gidiyoruz ama hastane vs değil her muayenede düzenli olarak verir güzel poz yakalayamazsa 3-4 tane verdiği bile olmuştur adamın 😂