Aysun_27 Ozgeszmn Az önce hastaneden geldim benimde ıslaklık oluyordu suyummu diye endişelendim alttan muayene yapıldı yoğun şekilde akıntı çıktı fitil verdi doktor haftaya kontrol var yine gidicem. İçiniz rahat etsin bir doktorunuza danışın gidin
MeloMelo Ozgeszmn bendede vardı başta normal gibi geldi sonra hergün hergün olunca bende endişelenip doktora gittim. Hafif idrar yolu enfeksiyonum varmış ve mantar oluşmuş. Fitil ve suda çözünen bir çözelti verdi 1 hafta oldu şuan öyle bir akıntım yok geçti. Sizde doktorunuza danışın en yakın zamanda.
HasretYildirim Ozgeszmn 30. Haftamda bende aynı sorunla karşılaşmıştım. Doktorum ultrasonla bakıp alttan muayene etti, sadece yoğun akıntımın olduğunu söyledi ve fitil verdi. Doktorunuza danışmanızı öneririm
Busraya Sabah kalktığımda bende de oldu birden hafif ıslaklık oldu neden olduğunu anlayamadım 16haftalık hamileyim
Anne060606 Bende 30+1 im 3 haftadır falan beyaz akıntıyla birlikte suda geliyor enfeksiyon vardı ondandır diye düşünmüştüm geçen doktora gittim herşey normal dedi enfeksiyonsandır dedi o kadar ama yinede hala endişeleniyorum tabi