Anneee1111 Bursa da özel hastanede doktor önerisi varmı arkadaşlar 6 aylıkken gideceğim çok vaktim olmayacak araştırmaya ❤️ Memnun olan varsa lütfen paylaşırmısınız 🙏
Kubraltepe Anneee1111 Medicana hastanesi Pınar Türk’e git bence benim doktorum birde o hastaneye özel sigorta var içinde doğum hastane masrafları tahliller muayene ücretleri dahil oluyor böyle olunca da çok uygun oluyor bi araştır derim 💗
Senemunlu Anneee1111 senem alkan akalin ozel muaynanesi var . Hemde hastanelerle guzel.bir fiyata anlasmis . Cogy hastane ilede anlasmasi var. Ilk dogumum kendisinde oldu normal yolla ve cok memnun kaldim. Insallah 2de onun ellerinden olacsk . Cok ilgili ve bilgilendiren bir doktor. Ailemizden biri gibi :)
Minecnbs Canım bende Doruk ta Gizem Yıldırım gidiyordum kendisi gayet ilgili hastane hem çok kalabalik hemde doktor çok kalabalık randevu bulmak zor oluyor ben sirf bu yuzden 27.haftada doktorumu degistirdim suan Senem Alkan a gidiyorum özel muayene bir kac ozel hastaneyle anlasmali dogumu istedigin hastanede yaptiriyor hem sakin hem daha rahat ilgileniyor
AlyaEkmen_ Kubraltepe merhabalar Kübra hanım bende pınar hanıma randevu aldım ama daha gitmedim nasıl memnun musunuz kendisinden birde doğum için ne kadar fiyat verdiler size pakette neler var fotoğraf çekimi epidural vs var mı acaba içinde
merve1212- Özellikle hastane olsun isterseniz bilemiyorum ama kendi kliniğinde çalışıyor Rabia Nizam, doğumları da Bursadaki hemen hemen her hastanede yapıyor siz seçiyorsunuz. Memnun kalırsınız kendisinden eminim 😊
Zeynocel Minecnbs Neriman Çelik çok iyi bir doktor soğuk kanlı seni endişelendirmiyor 200₺ muayane medicana nırmal4800 sezeryan5200 diy biliyorum