Kubrabekir Slm kızlar 36 haftalık hamileyim. Kuaförde temizliğimi yaptırıyorum doğum belli olmuyo sizce ne zamn gidip ağdsmı yaptırmalıyım çok kararsızım
BusraUras Kubrabekir doktora gittiniz mi 36haftalık kontrole. Doktorunuz ne dedi. Açılmanız falan var demediyse 1hafta 10gün daha bekleyin. Zaten ağda yapınca geç çıkıyor. Birde hamilelik döbeminde iyice geç çıkıyor azalma oluyor.
Busbushatun Kubrabekir ben 37 haftamda gıtmıstom 38 de dogum yaptımm gec cıkıyo zaten bınsorın olmadı kırkım cıktıgı zaman yenı yenı uzamıstı
Glbnpk Kubrabekir açılacak mı acaba kuaförler? Ben de 33. Haftadayım ama gitmek istiyorum. Bir kez de doğuma yakın giderim diye düşündüm.
Nurgull__ Kubrabekir bende 36 oldum pazartesi direk açılınca bende gidicem zaten çok geç çıkıyor hamilelikten dolay bebeğinde ne zaman geliceği belli olmaz ki
Kubrabekir BusraUras salı günü kontrolüm var bakalım. Ağrılarım oluyo ara ara oğlumda 37+3 te dopum yaptım sancım geldi birden sabah sezeryana alındım. Zaten fazla çıkmamış şimdi bile doktoruma kalsa sezeryanı bi aksilik olmazsa 39. Haftada yaparız diyo
BusraUras Kubrabekir doktora gittikten sonra karar verin o zaman. Ona göre ayarlayın kendinizi. İçinizde rahat etmiş olur.
Kubrabekir Busbushatun doktorum 39 da sezeryana alırım bi aksilik olmazsa dedi ama işte yine belli olmuyo tabi sancılara bağlı. Sağdalim gelsin bebişlerimiz inşallah
Kubrabekir Nurgull__ işte bende o yüzden gitsem mi acaba diye bi sorayım dedim ne zaman gelicek velli olmuyor çünkü 😊
123Dilan Ben 36 da gittim kuaföre 39+5 oldum hala gelen giden yok bidaha gidicem mecbur bende tam tersi hormonlardan daha sık çıkmaya başladı o yüzden tekrar son kez bi gitmem gerekiyor 🥲