Tuba04 🥰 göbeği kalmayan ince belli anneler var mı sezeryan olupta bazıları kesilen yerde azıcık kalıyor diyor
depsizoo Tuba04 ben gördüm sezeryan oldu halde göbe kalmayan eşimin halası öyle göbeği yok ama annemde var mesela
ebrr1048 Tuba04 kişiyle alakalı sanırım bazı insanlar dümdüz oluyor bazı insanlar hiç doğurmamış gbi kalıyor göbeği
esraizmirli Tuba04 ilk doğum yaptıgımda 4 aylık bir göbeğim vardı nerdeyse😂 24 günlük anneyim göbegim çok az kaldı korse takacam ama hava sıcak çok yakar diye takasım gelmiyor 🥲
Csm Tuba04 bence o normal veya sezeryanla ilgili değil. Alınan kilo ve vücut yapısıyla ilgili diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz bakalım 🤣
ogrencianne35 esraizmirli bana da hastane çantanıza koyun doğumdan sonra takilir ddiler normal doğumda da sezeryan da da 36.haftadayım unuttum almayı hatta ptesi ilk isim ecz almak olucak
esraizmirli ogrencianne35 sezeryan olursanız doktor izin vermiyor hemen benim doktorum izin vermedi 1 hafta 10 gün sonra tak dedi 24 gün oldu sıcak çok takasım gelmiyor😂
ogrencianne35 esraizmirli işte zaten doktor sezeryan da da normal de de takacağız ddi bilmiyorum doğumdan çıkar çıkmaz takıyorlar kaç arkadaşım doğum yaptı aynı hastane de aynı doktorda taktılar hep
Aselinannesi2 Sezeryan olalı 1 hafta oldu 8 kilo verdim. Hemen ayağa kalktım acısıda cem erle göbeğimi sardım iyice çok şükür çok az bir göbeğim kaldı oda ödem gider diyorlar. Kesinlikle sarın göbeğinizi bırakmayın yatarken bile sarıyorum ben
Ates21 Aselinannesi2 Öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın oLsun sağlıkla büyütün 🙏 sezaryanda çok ağrınız oldumu bende olacam ama korkuyorum
Aselinannesi2 Ates21 cok ağrım olmadı birde ağrın olsada ayağa kalkın acıyor diye yatmayın daha çok zor oluyor sonradan kalkması birde bünyeden bünyeye de belki değişir
Saraghe Tuba04 canım 4.5 yıl. Önce sezeruan oldum. Göbeğim falan kalmamıştı. Doğumdan sonra göbek gitti zaten. Ödem fazla olmuştu bende doğumdan sonra 3 ay içinde de odemim tamamen indi. Gebelikte çok kılo almadım onunda etkisi olabilir. 9 kilo almıştım 7 si dogda gitmişti.
melissannesi Tuba04 bence korse takarsan çok faydasını görürsün bende kalmadı ama herkesin vucüt yapısı farklıdır
melissannesi Tuba04 ben 40 ım çıkana kadar taktım ama 2 ay falan takmak gerekiyomuş geceleri cıkar gündüzleri dayanabildiğin kadar tak faydasını görürsün. eskiden kadınlar belini sarıyormuş yeni yöntem korse😌
Saraghe Tuba04 canım sorunu tam anlamadım. Ama korseden bahsediyorsunuz sanırım. İnanın korse de takmadım. Gebelik boyunca çok kilo almayın inanın kilo almazsanız göbek kalmıyor. Doğumdan sonra da kilo almamak gerekiyor tabi.
Aselinannesi2 Tuba04 korse olmuyor cok hareketsiz kalıyorsun eski usul iyice sık canım hiç birşey olmaz yatarkende sar ödemi hemen atarsın
Ebru_d Tuba04 sezaryen oldum göbeğim kalmadı korse falan da kullanmadım ama bu sefer kalabilir diye düşünüyorum yaşım ilerledi çünkü artık. Şu an bekarkenki bedenimdeyim birkaç ayda dönmüştüm o bedene
Aysun1983 Tuba04 kilo ve şişlikte de gidince göbek falan kalmıyor ama deri kalitesine göre değişiyor bazılarının sarkması oluyor normal doğum yapanda da olan birşey bu deri sarkması