Nurunannesiii12 -Mathilda- herkesin yaşadığı sıkıntı var iken annelik evladininkorumaktir.ben eşimle tartışıp kızdığımda velveleye verio bunu çocuktan cikarmiyorum.her evde sorun olur da bundan kimene.ben derin nefes alır veririm sakinlesirim 6 haftalık hormonlarınız ne kadar tavan yapmış olabilir tamamen dengesizlik sizinki.hadi bacim yazma bana.bu posta çok bile yazık yazdığım cevap la. Insan derdiyle yoğrulur pişer ağır bas li olur.kicini yırtmaz bağırıp çağırmaz. Sende bu soylemi hak ettin
Esrakuku -Mathilda- cok merak ediyorum sigara içinde siniriniz hırsınız gectimi ben böyle şeyleri biraz saçma buluyorum stresliyim sigara içeyim gecsin sacma ya cık dışarda dolaş biriyle konuş bunlarlada sinir gecer
Minikbirdunya -Mathilda- bilmiyorum umarım olmaz.. Allah yardımcınız olsun. Siz evinizde hep bakara suresini dinleyin okuyun. Dua edin. Eşinizle psikolojik destek almanız da mantıklı olabilir dediğim gibi Allah yardımcınız olsun
Yenihesap Canım benim bebeğin sen aç kalsan bile senin vitamin depolarından beslenmeye devam ediyor ve zaten henüz bebeğin kan daha plesantası felan oluşmadı senden beslenmiyor korkma, ama stres yapma stres kötü şeylere yol açabilir icin rahat olsun
Almi4134 Arkadaslar yorumlsriniz ne kadsr acımasız belki kadin artık çekemedi kim ne zaman sinir krizi geçirir bilemezsiniz ki kadin en basta ben hamileyim bana bağırma demis uyarısı yapmis ne yapsaydi susma miydi bunun hormonlsrla da alakası yok yapi meselesi. Ben de abimle kavga edince boyle oluyordum. Sigara kullanmıyorum kullananı da desteklemiyorum ama tiryaki insanlar sigara kullanınca yarışacağınız zannediyor etrafımdaki herkes boyle . Bol bol su iç sen de canim yatıp biraz bacaklarını yukari kaldır sakinlemeye bak adrenalin hormonu saygılıyor vücut sinirlenince. En azindan birden yüklenme olmaz . 6 haftalikken doktora gitsem de pek bir şey belli olmaz şimdi kesenin ici bos olarak hile görünüyor olabilir . İçiniz rahat etmiyorsa da yine de gidin doktora belki vir sey der
Eminos123 -Mathilda- 6 haftalik bebek kalp atmaya basladi mi baslamadi mi belli degil bebeginizi dusunuyorsaniz eger sigara en bastan icmezdiniz esinizle tartisma seviyenizi bilemem 3 saat boyunca aglayip saga sola vurunca ne gecti ki elinize boyle kavgalariniz hep devam edecekse dogacak cocuga da yazik komsum var her kavgasini duyariz baglik çığlık cocukta var 4,5 yasinda yazik cocuga
mommy_bee -Mathilda- icinizi rahatlatnak istediğiniz icin yazmış olabilirsiniz ama her tartismanizda bu durumu devam ettirmeyin sakın. Bebeginize bir sey olur mu olmaz mi bilemeyiz. Sonucta riskler acıkca söyleniyor bosuna uyari verilmiyor. Yediklerimiz ictiklerimiz simdi olmasa da ileriki hayatinda bile etki ediyor. Daha sabırlı ve dikkatli olmalısınız.