Semakacan Ftmagull devlette yaptım ilk doğumumu canım sen yeterki içinden iste bak normal doğum olur bana inan korkulacak bi şey yok herşey bebişini kucağına alana kadar sonra ne dert kalıyo ne tasa 🥰
Zey3400 Hatice4446 bende de senelerdir hemoroid sıkıntısı var ve şu an az bi ağrı yapsa dayanılmayacak bir hal alıyor oturup kalkamıyorum doğru düzgün yatamıyorum bile bazen ağrısından. Bu yüzden bende normal doğumda zorlamadan ıkınmadan kaynaklı iyice kötü olur mu diye düşünüyorum. Doktorumda hemoroid normal doğuma engel değil sen kendin hangisini istiyorsun hangisi seni mutlu edecek diyor özele gidiyorum bende ve çok kararsızım sezeryan daha ağır basıyor san ki ama ne bileyim bilemedim😐😢
Aysenurba Ftmagull yol doktorlar hep öneriyor zaten onlarin etkisi kaslari gevsetmesi nornalde icmek ondan yasak son haftalarda icilebilir diyorlar acilmayi kolaylastirsin diye
kbr_93 Semakacan ne alaka kaç yıl sürüyor demişsiniz ben kimsede öyle bişi duymadım her duyduğumada inanmam belki olabilir ama oda bünye meselesi severiz abartmaları ama bence kişinin kendi bünyesiyle ilgili
canserko kbr_93 aynen bende sasırıyorum on kalırsa bende normal dogum yapmaya kallıp bebegi vakumla cekip bebeğin beyin dokularının hasar gördüğünü annenin vajinasına 20 dikiş atılıp 2 bucuk ay kendine gelemediğini biliyorum hadi bakalım .
Aslinur Gözümde kornea yirtiği var iş kazasi geçirdim bulanık görüyorum göz dr um kesinlikle sezeryan doğum yapılmasi lazim dedi. Kadin doğum dr um ise sen ikamam dersen göbekten iktirme yöntemi var neden sezeryanı şartlandiriyorsun kendini diyor kesinlikle normal yapıcaz herşey yolunda giderse diyor kafam karman corman daha cok var doğuma ama bana kalirsada normal doğum herşey 1 gün sonraainda toparlanmiş oluyor çunku
Aslinur Manolyam33 benmde önceliğim tabiki gözüm ama hamilelikte bebek kök hücre yolladiği için iyileşme durumu varmiş ilerleyen dönemde belli olıcak herşey
Egosto Ftmagull bebeğin ve sizin sağlığınız için kwsinlikle normal doğum şansınız varsa lütfen normal doğurun sezeryanın acısı 1.5 yıl oldu hala geçmedi tam
Hatice4446 Zey3400 evet canım doktorum sen bilirsin dedi doğumdan sonra zorlar seni dedi büyük ihtimalle bende o zaman hiç riske girmek istemedim zaten açıkçası normal doğuma da cesaretim yoktu
Zey3400 Hatice4446 valla benimde sürekli aklımı kucaklıyor acaba normal doğum mu yapsam belki de sandığımdan kolay olur diye işte en ufak bişeyde basur ağrısı tutunca diyorum ki doğumdan sonra nasıl olur acaba ağrısı şimdi böyleyse diye 😐
Tugcekkkkk Ftmagull buna biz değil doktor karar vermeli bence. Bazen normal doğum daha kolay olurken bazen acil bir durum gelişiyor ve hemen sezaryenle müdahale ediliyor. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏
Deniztrn Ftmagull yani zaten normal olanı doğumu ebenin yaptırması, o yüzden şu an ebe arayışındayım.. doğumda samimiyetine inandığım ve güvendiğim bir ebem olsun istiyorum.. her zaman herşeyin doğalından yanayım, tabi bi risk olmadığı sürece..
Thutik Ftmagull seçim hakkı bende olursa vajinal doğumu tercih ederim ama genellikle bebek seçiyor o yüzden merakla beklemedeyim 🍀
canserko yok hani sezeryan yeri yıllarca agrıyor demiş ya bir arkadas siz de Abartı bulmuşsunuz Bende abartı düşünüyorumona kalırsa normal dogumda da bunlar bunlr olabiliyor diyorum . Sizi destekledim yani :) Thutik
Thutik canserko ah yorum yapan ben değildim bir karışıklık olmuş olmalı 🍀 Gerçi bence de vajinal ya da sezaryen tamamen şans işi, bence de ikisinde de hasar kalabiliyor. Doğum fanatikliği yapmak yersiz bir şey ama yine de desteklediğiniz kişinin hakkını gasp etmeyeyim 💗
clksyma-97 Ftmagull ben normal doğumcuyum sezaryen acı çekmekmek için çekilen bir yol ama yıllarca o ameliyat izinin sıkıntısını yaşayan insanlar var ve ameliyat adı üstünde herşeyin doğalı varken bence ilk önce normal denenmeli tabi ki sezaryen isteyenlere de saygım sonsuz herkesin kendi tercihi
Imren3232 Ftmagull merhaba aslinda dogumu birazda bebek belirliyo ama seçme hakkınız varsa sezeryan tercih edin iki dogumda zor candan can kopuyo ben devlet hastanesine gidiyordum 41 haftalık dogum yaptim son anda özel hastaneye gitmek zorunda kaldım çünkü devlet hastanesinde bebeğimle ilgili korkunç şeyler söylediler kilolu bebekte illa normal dogum yaptırmak istediler risklerini kabaca anlattilar o yüzden dogum bambaşka bise kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz oyle yapin dogum sonrasini size zehir etmesinler ve lohusa sendromu yaşatmasinlar keşkeleriniz olmasın Allah hayirli doğumlar nasip etsin size ve herkese🌞🥰