Yesima_09 Hanımlar mhrs’den baktığımda kadın doğumun yönlendirmesi gerekiyor yazmışlar. Benim de bebeğimin başında kist var gitmem gerekiyor ama sevk vermediler. Nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Emnemrahf Yesima_09 gittiğin doktorun yeşil alan açması lazım perinatolojiye veya bi kagıt yazıp yollamalı diye biliyorum ben
Mom726272 Yesima_09 beni doktorum yönlendirdi elime kağıt verdi öyle gittim ayrıntılı ultrason için gün verdiler numaramı aldılar o kadar
Ozge5500 Yesima_09 bnm bebekte amniyotik bant göründü doktorum yonlendirdi elimdeki o zmn ultrason resimleriyle arayıp gun alip gitmiştim
Emnemrahf Yesima_09 biraz kalabalık oluyo randevu uzun süre sonraya verebiliyolar ama bebegın ve sizin risk durumunuza gore sıra alıyolar galıba
Yesima_09 Mom726272 Anladım bende sonuç için perşembe günü gideceğim artık o gün sevk isteyeceğim verirlerse çok iyi olur yoksa ayın 26 sını beklemem gerekiyor
Yesima_09 Ozge5500 Aramak mı gerekiyor? Ben devlet hastanesine gidiyorum da aynı gün randevu verme şansları oluyor mu acaba bir bilginiz var mı?
Ozge5500 Yesima_09 evt arayıp randevu aliosunz bn samsundaym anadolu hastanesine gidiorm özel disardan perinatolojiye gidiyorum randevu alip ayda 1 kere