Momsmoms Kızlar 25 haftalık gebeyim son 3 haftadır bir gram bile kilo almadım bu yüzden bebeğiminde almadığını düşünüyorum bebeğe kilo yapan şeyler nedir 🤷🏻♀️
HavvaFer Momsmoms bebek zaten son trimester da en çok kiloyu alıyor. Siz sağlıklı beslenmeye dikkat edin yumurta, kaşar peyniri, süt, yoğurt, pekmez, muz, ceviz, fındık vs kuru yemişler, et, balık, bakliyat türü şeyler kilo alımını güzel etkiliyor☺️
Knkhbb Momsmoms siz almadınız diye almıyor diye düşünmeyin ben kilo kaybı yaşadığımda bile kilo almıştı bebeğim doktorum sen merak etme yemesende senin stoktakileri sömürüyo demişti ☺️
celikbebeklerr Momsmoms dönem dönem kilo alınıp verilebiliyor sabit kalinabiliyor bebeğin mutlaka almistir oyle dusunme. 34 haftalik hamileyim gecen hafta 3 gun arayla tartildim, ilk gun fazla cikti ikinci gun 2 kg eksik cikti, onu bende hissediyorum zaten, bazen ödemden bi anda kilo almis gözüküyorum birkaç gun sonra odemin azalmasıyla birlikte tartida da eksi görüyorum. Ama bebeğimin kilosu iyi, her gittiğimde kilo aldığını görüyorum. 💝
Momsmoms celikbebeklerr çok teşekkürler ben kendimde kilo almak istiyorm alamadıkça stres oluyorum sanki bebeğimde almıyormuş gibi geliyor normalde takıntılı değilimdit ama hamilelikten heralde😂
celikbebeklerr Momsmoms alırsın, son haftalar bi anda alinmaya baslaniyor. Ben asıl kiloları 30dan sonra almaya başladım, almasam diyorum artık😃😃😃🙈