nurdane3504 Cigdemmom hangi siteden yaptırdınız peki kuzenim almıştı çok memnunda bana foto da atmıştı hatta
nurdane3504 Meva21 uniqondan yaptırmıştı fiyatı da uygun bende oradan baktım çünkü size de fikir olur belki🙂 jakarlı yaptırmıştı kendisi
ftmlgz Papatyya dogrudur canım ben çok arastırdım en uygun burası yapıyor o yüzden tavsiye ediyorum arkadaşlara da
Zeynep0886 Saziyersin Madra yazmıştım o yüzden bulamadım siz düzeltince ismi buldum teşekkür ederim 🙏
Saziyersin Zeynep0886 bende yanlis yazmışım oyuzden sizde aramada bulamamış olabilirsiniz umarım.begenirsiniz biz cok memnun kaldik
Zeynep0886 Saziyersin çok beğendim paylaşımları cinsiyet tam netleşsin büyük ihtimalle ordan sipariş veririm madem memnun kalmışsınız riske girmem artık teşekkür ederim tavsiyeniz için 😊
bebisini-bekliyor asyahumam önemli değil begenmene sevindim benım de 3 ağustos gözüküyor temmuz sonu olur muhtemelen de acele ettim erken yaptırdım 😅 yetişir ozamana
Saziyersin Zeynep0886 cok.ilgililer birde yapılıyor kargoya vermeden önce tekrar size resmini atıyorlar bir yanlis var mi yok.mu beğendiniz mi diye