Eda34-25 Meva21 blob:https://resmim.net/1267c3db-376f-4c9f-8f8f-068f2760b967 ben çok beğendim malı çok güzel instagramda madra bebek diye bi sayfa var orda yaptırdım 😊
Portakalgeliyor Meva21 nakışlı yaptırdım ama kadın çok dolu ben nisanda girdim haziranda teslim alıcam ikinci takımı bile :/
asyahumam Saziyersin canım ben de orayı düşünüyorum bir dahaki aya yaptıracağım 31-32. Haftamda falan olacağım da yetişir mi bir aya mi geliyor? Bir de kalın mi kumasi nasıl bizimki Ağustos başı ya da temmuz sonunda doğacak çok kalın olsun istemiyorum
Portakalgeliyor Meva21 aynen öyle ama nakışta sıraya sokuyolae bence bir an önce gir sıraya :) zeynocanakıs ta yaptırdım bır sor bakalım ne zaman teslim edermiş
badeilemerve Meva21 Ben sedefnakisevi sayfasından yaptırdım çok da memnun kaldım ama sen erken gelsin istiyorsun orada en az 1 ayda geliyor canım o yüzden bilemedim
Jewerly 3 6 ay hastane çıkışı mı olur yahu, icinde kaybolur bebek. Ilk hamileliginiz mi bilmiyorum ama cok küçük oluyorlar. Adı üstünde hastane çıkışı, büyüyünce de giysin diye alınmaz:) ben yenidogan almama ragmen biraz büyük gelmisti
Meva21 Jewerly kız ondan değil 3 6 yapan sayfa varmış şimdi gördüm şimdi benim haftaya dogumum var en 20 günde gelir dediklerine göre 2 ay giyiyorlarmış ondan 3 6 ay dedim ilk hamilelik sıfır bilgi aklım karıştı benimkide 4 kg yakın doğar e yeni doğan olur mu ki ona
Jewerly Meva21 yenidogan 0 ay olarak geciyor benim oglum 3 kilo dogmustu bir tik büyük olmustu. Her yerde yenidogan bedeni yoktur. Bir de 0-3 ay var eger iri bebek olacaksa 0-3 ay tercih edin ama hemen doğar doğmaz giydirecekseniz 3 -6 cook büyük olur. Ben dogdugunda bu kadar kucuk olduguna inanamamistim :)