twoboys05 Kızlar merhaba esenler medipol de normal doğum 1850 dediler peki epidural istesem fiyat farkı ne kadar olur 37+3 üm korku sardı orda epidural normal doğum yapmışlar yada yapacaklar yazabilir mi
Haticeackgzzz twoboys05 bugün sordum medipol esenlerde epidural yokmuş normal doguruyorsunuz dedi gebe takip odasındaki bayan
Nimet_Gamze34 twoboys05 Doktoruna göre değişiyor yalnız normal doğumlar. Kime denk gelirseniz onun ücretini veriyorsunuz bilginiz olsun.
Ozge20ulu twoboys05 ucuz derken demek istediğim kosuyolu medipolde arkadaşım normal doğum yapacaktı olmadı zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldı 4800 oldu bende oraya sorucam ama o fiyata olacağını sanmıyorum koşu yoluna göre ucuz ,
Nimet_Gamze34 twoboys05 Emniyet indiriminden yararlanabiliyor muyuz doğumlarda. Ben sordum geçen gün hayır dediler. Sadece muayenelerde emniyet indirimi alıyoruz bizde.
Dry34 twoboys05 egm ile anlaşması mı var acaba bende detaylı ugs yaptıracağım da gittiğim hastane 600 dedi. Sizin gittiğiniz hastanede indirim varsa bende oraya bakayım :)
Haticeackgzzz Sibelrx doktordan doktora değişiyor Elif balık normal 1850 sezeryan 2850 keyfi sezeryan 5500
Nimet_Gamze34 Sibelrx Doktoruna göre değişiyor fiyatlar. Benim doktorum Burcu Aydın Boyama. En yüksek fiyat onunmuş. Normali 3150 sezeryanı 4400 TL isteğe bağlı sezeryan 8000 TL.
Ozge20ulu twoboys05 1850 çok iyi bende salı sorucam bakalım ne diycek Bide mesai saatleri dışında dogurursan ve doktorunu istersen bin lira veriyormuş
twoboys05 Sibelrx hiç bilmiyorum benim normal olacak inşallah 1850 fiyat verdiler ben öylesine sormuştum sezaryen fiyatlarını