[silindi] Aysun1983 Allah razı olsun canım, yok kuzum ya bol bol emzirmeye çalışıyorum çeksin diye pompalıyorum elimle sıkmaya çalışıyorum gelmiyor bana mısın demiyor , ebemiz normal diyor ameliyat sonrası böyle olabilir diyor
[silindi] 3MelekAnnesi3 inan bir şeyde zorlamadım canım ama en zoru dersen bebek çıktıktan sonra bir mide ağrısı çektim o da bebeğim oraya saklanmış o yüzden 🙈
[silindi] Ilhan_h41 ahh canım hem de ne hissiyatlar dökemiyorum kelimelere öyle bir duygu ki eşi benzeri yokmuş tarifi yokmuş bunun ❤️❤️❤️
E-Y [silindi] 🥲 mutluluktan aglamayi öğretti bana bu hamilelik 💙 Rabbim uzun ömürler versin nazarlardan saklasın inşallah. Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun. Darısı bizlerin başına 🌹
[silindi] Dilay24 ahh canım ne güzel dilekler Allah razı olsun ❤️❤️En güzel doğum sizlerin olsun inşallah 🤲🤲❤️❤️
[silindi] Oznurakts ❤️❤️Ahh canım çok teşekkür ederim aminnn darısı sizlerin başına sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲🤲❤️❤️
[silindi] Merve-4858 Allah razı olsun canım inşallah sizin doğum hikayeleriniz daha güzel daha pozitif olur kuzum 🤲🤲❤️❤️🤲🤲