[silindi] Zey3400 Allah razı olsun canım, 4. Gün geldi sütüm ama ben sağıyordum sürekli onun da faydası var
[silindi] Merveumut02 ahh canım benim güzel cennet annesi , bebeklerimiz cennette kuzum rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla al kucağına 🤲🤲❤️❤️
[silindi] Ellu Allah razı olsun canım , rabbim büyük cennette kavuşturmayı nasip etsin kızımla. 🤲 yok kuzum İsveçteyim ben çok şükür 4. Gün geldi sütüm
Ellu [silindi] amin inshallah🥰❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻Cok cok sevindim sütünün gelmesine☺️Allah anali babali büyütüspn tekrardan hayirli olsun inshallah❤️❤️❤️
[silindi] NebahatBoncuk ahh canım inşallah sağlıkla almışsındır evladını kucağına bol bol kokla bebeğini ❤️❤️
hanibazen [silindi] ah nasıl güzel sağlıkla büyütün inşallah çok sevindim aşinayım postlarınıza:) darısı başıma benim de 1 haftam kaldı 🥲
[silindi] hanibazen Allah razı olsun canım, yaaa senin de kalmamış darısı sana artık senden de çok pozitif doğum hikayesi bekliyorum 🥰🥰
[silindi] Lelisca kuzummmm Allah razı olsun canım benim , olsun kuzum yılmak yok öbür ay olur olmadı diğer ay olur hiç sıkıntı yapma ❤️