Egosto HipnozX genelde 34. Haftada olurmuş kanama plasenta yukarı çıkmazsa o da az oluyor bebeğin hayatını etkilemiyor korkmayın.Benim miyomum olduğunu bile bilmiyordum doktor sezeryan sırasında görmüş bana sormadan almış iyiki de almış.Siz de aldırın doğum sırasında bence benim de tiroitim var adeti miyom etkiliyor zorlaştırıyor plasentanın yukarı yerleşmesine de izin vermiyor malesef
serenty_123 HipnozX banada 15 inci haftada söylediler sonra detaylida plesanta previa marjinalis dediler hep yattım o haftadan beri 26 inci haftada bakıldı 3 cm yukarı cıkmış yinede ağır iş yasak iliski yasak acil durum olursa alttan muayene yasak doktorum uyardı patlatirlar keseyi dedi tam yukarı çıkar mi bende bilmiyorum beklemedeyim
HipnozX serenty_123 sanırım tam detaylıda çıkıyor ne oldugu anladıgım kadarıyla. İnş hepimizin bebekleri olması gerektiği i yere gelir🤲🏻 Bu bilgiler de çok önemli bilinçli olmak lazım dediğiniz gibi acik bişe olsa müdahale ettirmemek lazım
Berrinsahinn HipnozX merhaba bu durum gebelerin çogunda oluyor sanırım.29 haftalıgım benim de plesanta aşagıda.yukarı çıkmasını bekliyorm takip ediyoruz ama hala çıkmadı.beklemeye devam inş çıkar
serenty_123 HipnozX aynen cnm perinatolog da profesorde yaptırdım iyikide öyle yaptirmisim oda uyardı beni yoksa hiç bi bilgim yoktu kendi doktorum alt yerleşimli dedi o kadar detaylidan sonra uyardı beni olası ihtimallere karşı
serenty_123 HipnozX hayırlısı olsun sizin adınıza benim riskli gebeliğim var 3 kaybim var kendi doktorum perinatolog yapsın dedi bende profesör vardı evime yakın orayı tercih ettim zaten devletten sıra almak mümkün değildi
HipnozX serenty_123 evet devlete gitmiyorum ben de zaten. Hakkımızda hayırlısı dediğiniz gibi. Allah yardımcımız olsun🤲🏻
Rabismomm4 HipnozX çok dikkat etmen gerekiyor yorma kendini benim de bebeğimin eşi aşağıdaydi yukarı çıktı inşallah seninkide yukarı çıkar
PIRIL HipnozX benim aynen öyle olmuştu. Doktorum 20. Haftaya kadar bekleyelim demişti. Gerçekten de yavaş yavaş çıktı yukarı. Sonra hiç bir sıkıntı kalmadı. Aşağıda olursa da normal doğum riskli oluyor.
HipnozX PIRIL ben çocuk düşer, kaybederim bir şekilde diye korkuyorm sadece dogum şeklini etkiler diye korkmuyorum. :( inş benimde çıkar yukarı. Haziran kontrolümde bakalım ne olacak.
HipnozX tgba715 geçen ay çok da önemli değil çok aşagıda dğeil dedi, plates felan yap, yüzebilirsn deyince çok aşagıda olmadıgı kanısına vardım bende, yarın tekrar var kontrolüm bakalım ne durumda, sizin ne durumda.