AslzdenSoyda Doktora gittim bugun gün verdi yarından sonra sezeryan a gireceğim çok korkuyorum çatım darmış içimden ağlamak geliyo hep çevremdeki herkes çok zor oldugunu söyleyip beni korkuttu çocuğumla ilgilenemezsem sizin nasıl geçti kızlar
sare55 AslzdenSoyda benim iki ablamda sezeryan oldu ve ikiside eve gelip bebeklerini yikadilar. bazi kisilerin ustunde hantallik vardir. yatmayi severler. oyle tiplerse seni korkutur. dinleme bile. kendini bil. bol bol yuru. kendine gelirsin hemen.
Aslihan AslzdenSoyda hiç korkma canım bende milletin ağzından duyduklarım yüzünden doğuma ağlayarak gitmiştim fakat inan hiç öyle düşündüğüm gibi olmadı çok kolaydı. Ne ağrı ne sancı birşey olmadı 2.günü bebeğimle kendim ilgilendim. Ameliyattan gülerek çıktım boşuna korkmuştum yani o kadar.
Deletedmom35 AslzdenSoyda hiç zor değil kuzum korkma kendini hazırla kötü sakın düşünme gelinimiz ve Ablam spinal sezeryan oldu ikisi de çok memnun kaldı hele Ablam çok çabuk ayaklandı sen çevreyi dinleme boşuna kendini kasma iyi olacak çok güzel geçecek 👍 şimdiden hayırlı olsun
MerveKontakay AslzdenSoyda 8. Günümüz sezeryan gayet rahat canım korkma sadece gerilimi farklı acında 3 gün 3 gün sonra çocuğunla ilgilenebiliyorsun merak etme bir avazda sağlıkla kurtulun inşallah
Belissima Allah kurtarsın canım. Kaçıncı haftandasın. Bende serzeryan istiyorum kısmetse. Bence korkma rahat ol herşey çok konforlu artık eskisi gibi değil hiç birşey. Tüm özel hastaneler prenses gibi ilgileniyor artık. Sağlıkla kavuşun inş
Mrvbdk Canım elbetteki zorlukları var annelik bu doğumun ha diyip kolay oldugu nerde görülmüş . Normalde de zorluklar cok serzeryandada . Ama bu kadar abartılacak kadar değil . Çevrendekiler seni korkutmaktan baska bsey yapmamıski aksine destek olup sakinleştrmeleri lazım. Ama emin ol bu kadar korkulcak kadar değil. 10 dakika. Ve bebeğinn sesini dudugunda bitiyor. Elbette ağrıların olacak doğum yapıyoruz . Hamileliğimzde ble ağrılarımız oldu zoe gecelermz oldu mide bulantıları. Ama annelik bu . Onu düşünerek ve bol bol dua ederek git o doğuma . Allah yardımcın olsun
AslzdenSoyda Mrvbdk doğru söylüysun canım allah razı olsun ilk hamileliğim o kadar tecrübesizim ki insanları dinledikçe daha ck pakoljım bzuldu
AslzdenSoyda sare55 ne güzel canım maşallah bnde hamilelğim boyunca hiç yatmadım inş sezeryandan sonrada dırayetlı vıkarım🙏🏻
AslzdenSoyda Aslihan şuan bnde aenin gibiyim canım içimde bi korku ağlamak var inşallah bnde senin gibi olırum 🙏🏻
Dimplesgirll Canım bende perşembe sezeryan olcam 39+5 te çatım müsayit ama bebeğim tombiş olduğu için doktor sezeryan dedi bana da hayırlısı olsun diyorum her türlü Doğumun kendine göre zorluğu var bence benim annem keşke sezeryan olsaydım diyor normal doğum yapmış ama hemen toparlanamamış dikişlerden bence sağlıkla kucağımıza alalım başka bişey istemiyorum
Emelimsi Dimplesgirll canim biraey soracagim sana, bana doktorum sezeryan icin 38de aliriz dedi ama sen masallah baya bekleyebilmissin.. bu surecte nst de fln sancin hic cikmadi mi? Ben de beklemek isriyrm ama doktor 38 diyince ben de bilemedim:/
Cansum1 AslzdenSoyda Allah kurtarsın merak etme her acı geçiyor normalinde sezeryanında acısı var anne olmak kolay değil bir küçük beden getiriyoruz dünyaya paha biçilemez sağ Salim alıcaksın kucağına hiç korkma Allah'ın izniyle güzel geçiçek :)
AslzdenSoyda Emelimsi ben kendim bekledim erken istemedim birazdan ameliyata grecegım dua edın lutfen kızlsr allah hepımızı kurtarsın
hande123 AslzdenSoyda korkma bende sezaryen oldum öyle şeyler söylediler ki ölecem sanıyordum ilk bir hafta zor oluyor ama yürğmeni tavsiye ederim özellikle hastanede ağrı kesici veriyorlarken bol bol yürü
Cansum1 Evet ya bu insanlar çok model bozuyor yok narkozdan ayılmazsın YÖK kaç kat kesiyorlar YÖK göbek kalıyor iğrenç oluyor şalırmıslarrr iyice
SunaHakanKaraman Bende sezeryan olucam kısmetse. Hiç mi hiç korkma. Artık eskisi gibi değil. Elbette ufak tefek agrılar stresler olcak ama cevremizdeki insanların tü kaka gibi göstermelerine hiç bakma oooo bitmez onlar 😊 Allahın izniyle sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏
SevgiSungur AslzdenSoyda doktorumda bana çatımın dar olduğunu söyledi çok zorlanacağımı söyledi sezeryan dedi kanala da İnmemiş açılmamda Yok zaten yıkıldım valla bende sezeryandan sonra sütüm gelmez diye korkuyorum