Selamlarr 🙋🏻💗😊Annisler ve annis adayları normal doğum sezeryan doğum ücretleri nelerdir bilgisi olanlar yorum yapabılırlermi

Normal doğuma ücret almıyorlar aezeryanda genelde 1000 tl civarı diye biliyorum

Devlette hiçbir ücret ödeniyorsun ama tabiki özel hastanelerde normal 1200 sezeryan 1800 e kdar cıkıyorr hastaneye göre degişiyory bn sakaryadayım burdakiler bu civarlarda

Ben istanbuldayım özele gidiyorum bir net bilgim yok fiyat konusunda

Üniversite hastanesine gidiyorum doç dr olduğu için Doğum ücreti vericez

Benım suanda gittiğim hastane 3.000 tl 3 sene önce sezeryan yaptım 1.000 tl gene sezeryan yapacağım

Zeynepkurel Beylikdüzü medicana normal Doğum 5000₺. Kolan hastanesi normal 1500 sezeryan 2250 si sanırım tam hatırlamıyorum. Reyap hastanesi normal Doğum 1700 2. Bebeğe (ikiz annesiyim)+200 alıyorlar. Gece doğurursan eğer doktorunu istersen +500₺. Sezeryanda 2400 tabi bunlar 2017 fiyatları zam gelicekmiş. Şimdiden ödeme yapabilirsiniz dediler ama ya doktoru değiştirmek istersem diye ödeme yapmıyorum. Yani özelde Doğum 3500-4000 buluyor maalesef.

Bursa’da tavsiye edebileceğiniz özel hastane ve fiyat bilginiz varmı acaba ??

[bilinmeyen] erdem bu seneki fiyatımı bana 1000 küsür dediler

Ozlemm benim bu 4. Doktorum hiçbirinden memnun kalmadım. Reyap hastanesi Diler koyuncaya gidiyorum ve çok memnunum psikolojimden anlıyor. Herşeyi detaylı anlatıyor. Ultrasonda baya uzun kalıyorum. Bakıp kalplerini dinleyip kaldırmıyor. Yakınlarda olan varsa mutlaka tavsiye ederim.

Zeynepkurel benim gittiğim özel hastanede 1950 sezeryan, 2gece yatış. 1750 normal 1gece yatış. Süit oda farkı gecelik 500 tl dediler🙂 gelen kalabalık beni rahatsız etmesin diye suit düşünüyoruz.Reyap hastanesi Tekirdağ çorluda.

Dsa bende beylikduzunde oturuyorum. Butun arkadaslarim medi life a gitti memnun kaldilar. Bende dr arastiriyordum fakat kimyasal gebelik yasiyorum suan 😞 adetim 12 gun gelmedi dun test yaptirdim hormon degeri dusmustu ve kanamam basladi. Bu defa degilmis demekki.