Sevens 7 haftadayim çenemin sağ alt tarafı sivilce dolu ve gecmiyor bir türlü haftalardır artıyor bunu yaşayan var mı ne yaptınız. Sivilce çoksa kız olur diyende var
Mom789 Sevens belirti için daha çok erken cilt bozulmaya sonra başlıyor tabi belkide bozulmaz Benim kiz ama cildim hala ayni hic sivilce leke çıkmadı inanma hurafelere 😂 yediğin bireyden çıkmıştır yada surdugun malzemeden falan😊
Minikmucizemizzzzz Sevens 18 haftalık gebeyim 8.haftadan beri bu sıkıntıdayım geçmedi bir türlü ve gönül sivilceler ergenlikte çıkarmadığım sivilceler çıktı yüzümde bebeğim de kız 😂😂
Merveca Sevens 22 haftalık hamileyim ben de yanaklarımda deli gibi sivilce çıkıyor tam kurudular derken yenileri çıkıyor ve bebeğim erkek doktordan öneri istediğimde yapacak hiçbir şey yok dokunma dedi takmıyorum artık çünkü gerçekten yapacak bir şey yok 😂
ikizannesi24 Sevens bende 26 haftalığım başından beri sivilce çıkıyor suratımda ve gitmiyor yapıcak bişey yok ☺️ İkiside kız ☺️
momtobe8 Sevens bir kızım var, ama hamileliğimde hiç sivilcem, lekelenmem olmadı. Şimdide ikimci kızıma hamileyim ama sivilcem var çok fazla. Ama şu anda sivilceler maske ile ilgili çünkü maske taktığım zaman sivilceler artıyor, 3 gün takmazsam azalıyor.