Eczmery123 Sabah katın ağrısıyla uyandım. İç çamaşırımda bir şey yok ama idrardan sonra sildikçe vajinadan sürekli kan geliyor. Sümüksü olmadığı İçin nişan değildir diye düşündüm. Düzenli sancım yok, suyum da gelmedi. Endişelenmeli miyim? İlk gebeliğim
1_minik Eczmery123 bence nişan olabilir hiç yaşamadım ilk hamileliğim ama canım 40 .haftadan sonra gelen kan normal mi ki…bence doktoruna danış ona göre yol izle…yada acile git görün zaten tehliken yoksa zorla tutmazlar için de rahat eder..
hazal2131ds Eczmery123 kan gelmesi normal değil ne olursa olsun hemen doktora acile gitmen lazım. En hızlısından.
Eczmery123 Fatmanur-3 Semiha_ 1_minik hazal2131ds 3prensesannesiii Tes Yahyam_17 Bugünkü Nst sonucuyla birlikte doktora bildiriyorum. Dua ederseniz sevinirim. Hayırlısıyla doğru zamanda kolaylıkla doğsun kızım 🤲
3prensesannesiii Eczmery123 Doktorum kan ve su gelmesinde direk hastaneye gel demişti bana bence hastaneye gidin
Tes Eczmery123 kuzum kan gelio diosun tabiki endişelen yüzms yuzmus kuyruguna gelmssn neden riske atiosunuzki bence hemen gidin acile yada doktorunza
Yahyam_17 Eczmery123 direk acile gidin doğum habercisidir olabilir plasentadan kaynaklı da olabilir. Burda sormayın. Böle şeyleri vakit kaybetmeyin
Eczmery123 Nst çekip doktora gönderdi ebe. Ufaktan sancılarım varmış. Alttan da muayene etti 3 cm açıklık ve yumuşama varmış. “Pazartesi doğurursun büyük ihtimalle” dediler ve eve gönderdiler. Pazartesi sabah doktor randevum var bakalım heyecanlıyım 🤗