Prenses_annesi Arkadaşlar bende bu haftalarda acayip bir yorgunluk halsizlik başladı sanki dünyanın yükü üstümdeymiş gibi sizde durumlar nasıl 😞
ozgeg_ Prenses_annesi o arada bende de oluyor. Vitamin magnezyum takviyesi alıyorum daha iyiyim sen kullanıyor musun?
Merveacrl Prenses_annesi canım korkutmak istemem ama böbreklerine baktır daha dün doktordaydım çok halsiz bitkin ve sık sık idrara çıktığımı söyledim böbreklerime baktı ve genişleme olduğunu söyledi 😞 o halsizlik yapıyormuş
Prenses_annesi ozgeg_ demir kalsiyum ve vitamin alıyorum ama kalsiyumla demiri sürekli almıyorum canım ya acaba ondan mıdır vitamini hergün alıyorum ama
ozgeg_ Prenses_annesi ondan olabilir hatta dün doktorum her gün açken vitaminini iç kahvaltıdan snrada magnezyum iç dedi.
Prenses_annesi Glcn ya canım hem calsiyum hem demir hergün almana gerek yok bir gün birini birgün birini al dedi bende öyle yapıyorum
Prenses_annesi ozgeg_ 24 haftalıkken gitmem gerekiyordu aslında doktora ama biz tatil yaptık biraz falan derken yarından sonra 27 haftalık oluyorum haftaya gideyim dedim gidince bir sorucam beni baya rahatsız ediyor hiç sevmem mıy mıy mıy 😩😩
Glcn Prenses_annesi anladım canım doktoruna bu durumunu bi söyle kişiden kişiye değişiyor tabi ki benim halsizligim yok henüz aksine gecikmiş bahar temizligimi yapıyorum yavaş yavaş düşün yani bi sağlık sorunun olabilir Allah korusun temkinli olmak iyidir
Prenses_annesi Merveacrl ay allah korusun canım ya tamam söylerim sanada çok geçmiş olsun nedense birkaç gündür böyleyim söylemesi ayıp bugün banyo yaparken bile yoruldum
Prenses_annesi Glcn maşallah maşallah söylücem canım dediğim gibi birkaç gündür böyleyim inşallah bişeyim yoktur
Prenses_annesi goncasln allahım daim etsin canım inşallah bende iyiydim ama işte son günlerde çok yorulıyorum
Merveacrl Prenses_annesi sağol canım hamilelik zaten baştan sona bütün vücudu etkiliyo ve malesef çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkabiliyo 🙄
goncasln Prenses_annesi normal artık bence kilo alıyoruz göbek büyüyo hareketler kısıtlandı iyice gelip geçici idare edicez artık 🤷🏼♀️
Prenses_annesi goncasln tek sağlıklı bebişlerimiz olsunda inşallah dediğin gibi gelip geçici güzel şeyler bunlar
Prenses_annesi Merveacrl evet evet haklısın tek onlar iyi olsun biz çekeriz annelik bunu gerektiririr dimi ama 🙈😁