Lilium Kızlar 36+2 deyiz dün gece belime ağrı girdi adet ağrısı gibi geçmedi bir türlü sonra karnım da ağrımaya başladı sancı gibi bebek zaten toplanıyordu. Neyse bi yarım saat bekleyip duşa girdim geçer mi acaba diye bir şekilde geçti gecenin ilerleyen saatlerine doğru. Bugün de buna benzer ağrılar yaşadım hastaneyi aradım randevu için yarına, en son geçtiğimiz çarşamba gitmiştim doktor 2 hafta sonra gel dedi normalde daha sık kontrol oluyor diye biliyorum ayrıca benim 10 gün içinde gitme hakkım var neden kullanmıyım? doktor yıllık izne çıkmış bana da söylemedi. Sigortadan dolayı sayılı muayene hakkım var onları da kullanamıyorum kontrol günlerini. Hadi onu geçtim şimdi doğum başlasa beni kim doğurtacak doktor 1 hafta yokmuş. Lütfen konuyla ilgili her hangi bir öneriniz bilginiz varsa söyleyin. (Doktoru şuan aramak istemiyorum henüz ortada birşey yokken.)
NaimeYilmaz Lilium muayne hakkıyla kontrol suresı farklı olmuyor mu? Başka doktor varsa onada gorulebılırsınız ben gecenlerde acılden gırıs yaptm baska doktora gıttm yıne kontrol surem oldugu ıcın para odemedm 🤷♀️
Lilium NaimeYilmaz öyle oluyor mu? Sigorta şirketini aradım ama mesai saati dışında şuan. Tek bir doktora gidebiliyorum diye biliyorum. Ben tekrar bi hastaneyi arayayım çok teşekkürler
Ozlem16 Artk doguma az kaldigi icn agrilar basliyor bende cumartesi gecesi gittim agrim vardi nst girdim sanci cikmadi alttn parmakladlr bosu bosuna canm yandi
Meyland Lilium devlet hastanesinde acile gidemiyormusunyz illa özel sağlık mı olmalı?Acil bir durum değilmi?anlayamadım sanırım
Lilium Meyland ya özelde acile gidince bir yerlerden kitliyorlar. Gerekli olmasa bile tahlil mahlil yatış vs diyerek baya yüksek bi ücret ödemek zorunda kalıyorsunuz sağlıklı olsanız bile, ondan tercih etmiyorum acil için devlete gidiyorum evime yakın olan
Epelinkiran Ben anlayamadım sizin özel sigortanız var ama acil dıurunlarda devlete mi gitmek istitosunuz? Devlette acile yada normal muayneye giderseniz analık hakkından dolayı hiç ni ücret ödemezsiniz istediğiniz doktora da muayne olabilirsiniz
Babies16 Bu haftalarinizda yalanci sancilariniz cok olur.onemli an duzenli araliklarla gelmesi.bence acele etmeyin
Lilium Farklı doktorlara randevu aldığımda bir sıkıntı olmuyormuş şuan kontrole geldim. Teşekkür ederim hepinize artık çok paniğim doğurcam sanıyorum yalancı sancılarda 😣