Pasaannesi FatmaYilmazUyar ben oldum burda bazı yazılanlardan korkmuştum ama hiç acımadı 10 saniye sürmedi bitmesi 👍🏻
Geencanne BilgeSnmez senin çok erken canım o haftalarda rahim büyüdüğü için sık idrara çıkma olabiliyor enfeksiyon olmadığı sürece takılma, sık idrara çıkıp yanma batma bazen enfeksiyon belirtisi oluyor çünkü
BilgeSnmez Geencanne ama şöyle bişi domates doğruyordum ayakta daha yeni tuvaletten çıkmıştım 2. Domatesi doğradığımda resmen yere yamulup kalacaktım bekledim 10 dk bile geçmedi aynısı oldu tuvalete geçtim gene yaptım yani Allah Allah diyom acaba neden oluyo 🤔
Pasaannesi Geencanne normalde doktorum 37. haftada yapacaz demişti ama ben 35. haftamda suyum geldi diye acile gittim o zaman bakıldı
Geencanne BilgeSnmez bu durumda bilemiycem canım doktora bi danış istersen ben 20li haftalarda bi gün suyu çok içmişim 5 dakikada bir gidiyordum suyum geldi sanmıştım😂😂
Minigininannesi Geencanne su gelişi yok canım takip ediyorum sürekli pazartesi günü muayene oldum su da bir sorun yoktu 😊 inşallah yaklasmistir
Minigininannesi Geencanne öyle valla ben aslında seviyorum öyle içimde olmasını doğmasa da memnunum tek sorun artık nasıl bir bebek merak ediyorum😀