mery00 Kızlar benim için dua eder misiniz hepiniz birer fatiha okur musunuz 🤲🏻♥️ suyum geldi hastaneye yatışım oldu ebe baktı 1 parmak açıklık olduğunu söyledi ben pek ağrı hissetmiyorum ama nst de sancılarım çıktı Allah hepimize kolaylık versin ♥️
Melikeeslemm mery00 okudum canım 🙏 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😘 bol bol yürümeye çalış sancı geldikçe 😘
iremgun mery00 okudum inşallah sağlıkla ağrısız sızısız bir avazda gelsin miniğiniz. Rabbim yardımcınız olsun 🌸
GamzeBaz mery00 okudum canım benim. Sende bana ve evlat sahıbı olmak isteyenlere dua eder misn 😊 hayırla kucagına al insallah
mery00 GamzeBaz etmez miyim hiç aklımdan çıkmadınız bende tüp bebek yoluyla hamile kaldım sizi çok iyi anlarım rabbim size ve dileyen herkese nasip etsin insallah
Simgesen mery00 Allah bir avazda kurtarsın… kusura bakmayın bir şeyi merak ettim bende tüp bebek ile hamile kaldım şu an 32+6 suyum geldi demişsiniz doğumunuz nasıl gidiyor şu an. Normal mi sezaryenin? Kaçıncı haftada geldi.
mery00 Simgesen 39+4 deyim tüp bebek yaptırdığım doktorum bana sezeryan önerdi ve kesinlikle normal denemem bile dedi bende doktor değiştirdim sonuçta her gebelik kıymetli ve diğer gebeliklerden bi farkı yok. Doktorum da bi sorun görmeyince normal deneriz bi sıkıntı çıkarsa öyle sezeryan olursun dedi şuan açılma bekliyorum.
Simgesen mery00 canım güzel haberlerini bekliyorum İnan tüm dualarım seninle… bizde 6 tane doktor değiştirdik tüp bebek olduğu için hiç bir doktor normal doğum risklerine girmek istemiyor. Benimde kafam çok karışık eğer sen normal yaparsan bana acayip bir moral olacaksın 🤰🏻😔🧿👶
mery00 Simgesen evet çoğu risk almıyor ama bi kısmı da normal gebelikten farkı yok hasta müsaitse olabilir diyor açılma bekliyoruz bizde insallah hayıelısıyla olur bi cesaretti gidiyor bakalım 🥰
heyecanli1anne mery00 Allah yardımcınız olsun, sağlıkla en güzel şekilde kavuşursunuz insallah evladiniza🤗 acilmaniz nasil