HalimeElifYilmazKurt Kızlae ilk gebeliğimde oğlum iri olduğu için son zamanlarımda vajinal ağrı çekiyodum amcak şimdi 26 haftalığım kalkarken yürürken yatakta dönerken aşırı vajina kemiğim acıyo sanki kesiyolar doktora gittim bi sorun yok dedi herşey normal dedide bu neyin nesi?
Dilara55 HalimeElifYilmazKurt yaaaaa aynı ben ama benim ilk gebeliğim yemin ederim yürüyemiyorum ve kimse anlamıyor beni 🤦🏻♀️
Naz1905 HalimeElifYilmazKurt benimde ikinci gebelgm ilkte hiçbişi yoktu suan ayakta duramıorum uzun süre ayakta kalım cnm acıo gece agrıdan uyyyamıorum bnde derdimi anlatamadm kmseye bir türlü kmse anlamıor bnide ya
Deletedmom206 HalimeElifYilmazKurt benimde ilk gebeliğim ve bilinçsiz sim 38+3 ortalama 1 haftadır vajinal agrıyor yatakta dönerken resmen işkence cekiyorum kalkarken yatarken her türlü agrıyor
Busraayaz HalimeElifYilmazKurt bende de aynısı bebek ters döndüğü zamanlarda oluyor, düz döndüğünde geçiyor ağrılarım..
Semaece Aynı agryla bugun bn doktora gttm kizlar idrar yolu enfeksiyonuyms ilac verdi kullncm allh yardm etsin cok kotu bsey
Dilara55 @HalimeElifYilmazKurt#129224123 23 haftalığım ama kramplarım ve bel ağrılarım şok erken başladı pskopat var sanki içimde 🤦🏻♀️ Mide bulantılarım da 4. Aydan sonra başlamıştı ben ters yaşıyorum ya normal değil yani 🙄