Sibelgulerbaylan Cicek08 bende anlamadım belki önceki birininkidir diye düşündüm ölçüm yapmamış olabilir neyse artık iki hafta sonra Öğreneceğiz şimdilik böyle gidelim
Cicek08 Sibelgulerbaylan evet aynen öyle iki haftacik dayanalim hayırlısıyla güzelce kalbini de duyarız sorarız da merak ettiklerimizi 🤗
Sibelgulerbaylan Cicek08 aynen canım inşallah ya ama benim doktor pek bişey demiyor özel ama baktı beş dk güzel yerleşmiş mi dedim önemli olan kalbini duycaz ondan sonrası sağlıklı olur dedi sen devlete mi gidiyorsun
Cicek08 Sibelgulerbaylan ben de özele gidiyorum canım . Yani ilk gün gittiğimde beslenme düzenini ne yiyip icecegimi anlattı . Bugünde keseyi görünce sorun yok dış gebelik falan degil iki hafta sonra kalp atışlarına bakalım bide o gün tahlilleri yaparız aç gel dedi sadece ekstra bir şey demedi .
Sibelgulerbaylan Cicek08 bana hiçbişey demedi canım folikasit kullanıyorım ama kullan falan da demedi tahlil de yapmadı bana anlamadım neden böyle her giren yarım saat durdu benimki beş dk sürdü
Sabihanur1 Sibelgulerbaylan inanırmısın bugün benimde öyle doktorun acelesi var gibi moralman çöktüm 5 dakka anca sürdü
Cicek08 Sibelgulerbaylan @Sabihanur1 bana en başta sormuştu ben folik asiti 3 aydır kullanıyorum dedim tamam elinde varsa devam et dedi . Tahlil istemeyince şaşırmıştım demir eksikligim falan oluyordu zamaninda onlara bakmicak misiniz dedim. Onlar daha sonra dedi diğer gidişimde büyük ihtimalle . Benim de en korktuğum şeydir doktor ilgilenmezse doğru düzgün anlatmazsa diye . Bazi zamanlar böyle denk gelebiliyor bir dahaki kontrolde bakın bakalım nasıl olacak . Sizde sorarsınız tahliller için ne zaman olcak diye .
Sibelgulerbaylan Sabihanur1 sanırım benden önceki giren kadınındı ölçmedi sanırım benimkini ondan öyle kaldı😂
Sibelgulerbaylan Cicek08 canım ben dün gittim kalp atışını duydun bugün 7+3 üz doktor düzeltti bir ay sonra bir daha gideceğim darısı sana inşallah canım 😍
emineakt Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım 🥰 2.ye hamileyim çarşamba günü evde test yaptım perşembe de kan verdim 510 cıktı her seyi unutmus gibiyim resmen sıfırdan baslıyorum 😂
cckzylcn_21 emineakt Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah cnm nende 2inciye hamileyim
Nazenin1986 Nazenin1986 kalp atışı üstten duyulmadı alttan baktı öyle duyuldu biraz zayıf atıyordu daha sonra rahatsızlandım crp m 55 olmuştu hastaneye yattım dün çıktım antibiyotik tedavim devam ediyor çok endişeliyim