9+0 bizde ❤️ Ben de ilk gittiğimde kesemizi görememiştik doktorum o zaman daha 3 haftalık olduğunu alttan muayene ile görebileceğini söyledi ama ben istemedim kan tahlili istedi değerim o zaman 160 çıkmıştı tam 3 hafta civarındaydı 💐 daha sonra 4+3 de kesemizi gördük bu sefer de bebeği görmek için heyecan yapıyoruz daha sonrasında 6+3 de bebeciğimizi de gördük çok şükür kalp atımını çok hafif çekilde yine duydum daha sonra böyle açık kahverengi gibi lekelenme geldi hemen doktora başvurdum kendine yer açtığı için olabilir dedi kanaman yok kese etrafında dedi fitil verdi onu yine her ihtimale karşı kullanmamı söyledi bir hafta içinde tekrar çağırdı o gün zaten lekelenmem geçti çok şükür birdahaki gittiğimde 8 haftalıktım be doktor zaten artık düşük riskinin %4 e düştüğünü söyledi ve kalp atışlarını çok güzel sesli bir şekilde gördüm 1 haftada kü farkı size anlatamam kocaman olmuştu kesede bebekte 2 katı büyüklüğünde olmuştı allahım mucizesi işte allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah 12 hazirana randevu verdi doktor bekliyoruz bakalım büyüyoruz