Haticefatma01 Benazirmhrmh Amin inşallah hepimiz saglı akla kucagımıza alırız ben dün düşük tehlikesiyle gittim kanamam vardı ikiz oldugunu öğrendim birinin kalbı atıyordu biri de yeni gelişiyormus cumartesi günü ikisini de dinleriz dedi🥰
Busss_ Fulyay45 merhaba canım biz de 9+4 günlük olduk bu cumartesi kontrolüm var ağrılar bazen oluyor bazen hiç olmuyor dün ve ondan önceki gün sabahları çok midem bulandı bugün biraz daha iyiydi bazen göğüs çok hafif ağrıyor hlbazen hiç hissetmiyorum. Nasıl yatıyorsun onu sormak istiyorum ben sürekli sağıma ya da solumayatarim acaba bir rızkı var mıdır ayaklarımı uzatınca da kasiklarim açıyor gibi oluyor Fulyay45
Fulyay45 Busss_ bende sağıma dönük uyuyorum yüzüstü uyurken de rahatsız oluyorum ağrı giriyor doktor normal dedi eğer kanaman falan yoksa tabi kasılma gibi mi oluyor ağrıların seninde
Fulyay45 Busss_ Busss_ mide bulantısı bendede ilk zamanlar çok oldu ama şuan azaldı seninde ilk bebeğin mi canım bi de doktor mu 9+4 dedi yoksa uygulamada mı öyle
Busss_ Gokyz123 canım ben de öyle diyordum 6. Haftada başladı mide bulantilari inşallah hiç bir şey olmaz rahat geçirirsin ama olssda yapacak bir şey yok gebeliğin cilveleri :)
Gokyz123 Busss_ biraz hissettirsin istiyorum aslında ne yalan söyliyim çok etkilenenleri görünce de korkuyorum. Bakalım bizi neler bekliyor 🤗☺️🌸💕
Gokyz123 AlyaEkmen_ çok aşırı olmamak kaydıyla onlarında bir tadı olduğuna inanıyorum ☺️☺️Bakalım bizim minikler kendilerini ne zaman belli edecekler. 💕
sultanademm sumeyye-5 ben kullanıyorm levitrionn50 kullanıyorm 3 llere düşmüştü şimdi 5i geçmiş . Sakın ihmal etme kullanmazsan daha çok artacak hemen dahiliyeye gorun
Busss_ Gokyz123 oo ayrı bir hiç evet sanki onlar olunca her şey yolundaymış gibi hissediyoruz :) haklısınız
sultanademm cinarduru aynı benimki de böyle dün 1900lerdeydib5+0 haftalık hamileyim ama Perşembe yine gel dedi bakalım inşallah
Gokyz123 Ozumdagg ben de aynı. Bir gün önce ağır bir şekilde temizlik yapmıştım düşün 🙈 bakalım ne zaman belli edecekler kendilerini ☺️🌸💕
Gokyz123 cinarduru ama her gebelik kendine göre farklılaşıyor. O yüzden hiç tedirgin olma iyi düşün. 6-7 haftayı geçince görenler var. Hem bebeğini görür hem kalp atışını birden duyarsın inşallh 💕🙏🏻
AlyaEkmen_ Dün sağlık ocağında beta HCG baktırdım bugün sonuç aldım 6970 programa göre 5+1 gözüküyor kızlar kese gözükür değil mi yarın doktor randevum var ☘️
Papatya2768 AlyaEkmen_ benimde bugün 5+2 haftaya gideceğim doktora yarın senin gözükürse söyler misin bende merak ediyorum
Gokyz123 AlyaEkmen_ amin amin inşallah. Özellikle kalp atışlarını duyana kadar geçecek süre zarfında böyle hep bi tedirgin olacaz ama iyi olacak inşallah 🤗🙏🏻
Fofucum Bizde 5+5 olduk. Çok başka bir duyguymuş. Bunu önceden bilseydim eminim daha erkenden karar verirdik. Çok mutluyum 😄
Papatya2768 Gokyz123 her gebelik farklı oluyor canım ben oğlumda hiçbirşey hissetmiyordum sadece uyku birde iştahsızlık oldu
Mayamav Papatya2768 benim de 5.hafta sonlara dogru bulanti baslamisti,hem de cok siddetli, normal bence .
AlyaEkmen_ Papatya2768 doktoruma sonuçları attım sonuçlara göre yarın gel veya gelme dicem dedi eğer yarın çağırırsa bildiririm sizede❤️
93942020 Hayırlı günler mesajlarınızı okudum.hamileliğin ilk aylarında bel ağrısı yaşayan oldumu acaba. 6 aylık evliyim. Benimde hamile olma ihtimalim var İki gündür normal olmayan aşırı bel ağrım var sanki belimde ateş yanıyor gibi