Saadet14 Kubra0125 Benimde 4 nisan canım ama ultrasonda kac gunluk olduğu tam net çıkıyor doktoruna güven bana 5 haftaliksin dedi
llFatma Harryer34 aynı benim gibi seninki de büyük ihtimal geç döllenme olabilir. 2 gün arayla 2 kere daha kan almışlardı şimdilik iyi çıkmış. Devamlı artış olursa 2 kat artması gerek. Kan vermeye devam:)
Deniz6 Bugün tam 6.haftadıyız 🥰🌸 Perşembe günü görmeye gideceğiz inşallah. Şimdiden halsizlik, uyku, mide ağrısı ve bulantısı başladı umarım kolay atlatırız🥰
llFatma Deniz6 Bende bulantı yok da gögüslerim çok ağrıyor ve uykum çok oluyor. Evin içinde yastığımla geziyorum resmen. Uyanıyorum 2-3 saatsonra yine uykum geliyor. Panda gibi hissediyorum artık kendimi:)
Saadet14 Zuhreee Bende once devlete gittim eşimi içeri almadilar ilk hamilelik sonra ozele gittik esimde gördü herkes 2 doktorun olsun diyor bi ozelde bi devlette artik boyle devam edicem
AlyaEkmen_ AlyaEkmen_ Sena343 anladım benim bugün 5+0 sağlık ocağına gittim erken şimdi gitme dedi 6 hafta da duyulmaya başlıyormuş ama yukarıda 5+5 de duydum dedi bir hanfendi ilk gebelik olduğu için heyecan korku çok var ❤️Sağlık çalışanı olmama rağmen kendimi çok tecrübesiz hissediyorum ilk gebelik olduğu için 🙈
Sena343 AlyaEkmen_ benimde ilk gebeliğim bende de heyecan telaş sabırsızlık var bana da doktorum demişti 6+3 iken kalp atışı başladı diye ama düşük şu an duyamayız dedi bir hafta sonra gel dedi bakalım yarın gidecem işte
Eda2597 Nurtanesi89 bende 7+6yım suan 6+1 de gittim kalp atisini dinledik bebegin alt kisminda kanama war dusuk tehliken war dedi progestan werdi kanamam olmadi sukur bakalim ne durum da cok merak ediyorum Nurtanesi89
Edaay09 Eda2597 çok geçmiş olsun, kendine dikkat et inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına 🙏🏻
Comologgo Nurtanesi89 ben bugün 6 hafta oldum. Keseyi ilk kez gördüm. İnce uzun ufacık bı şey. Ben yuvarlak bekliyordum. Normal mi acaba görüntü ? Kalp atışı yoktu iki hafta sonra tekrar gelmemi istediler. Korkmali miyim :(