Yaggmur emineceran bence normal canım çok araştırdım internette dr Kağan Kocatepe’nin videolarını izledim anlatıyor hafta hafta gebeliği kesenin ne zaman göründüğünü falan .. aynıyız o zaman sizinle gün olarak 😊 sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah 🤲💕
Nehir-Poyraz MMmommy tabikiiii inan bende çok heycanlıyım dün eşime diyorum dokuz ay çok uzun keşke daha kısa olsaydı 🤣
Aysezey 95papatya bende öyle.. kalp atışını dinledinizni. Bugün duydum ben aşırI heycanlı bişeymiş. Rabbim isteyen herkese nasip et sağlıkla inşallahhh 🤲🏻😍
Nehir-Poyraz FatosSan95 2haftalık daha o kadar yenikiii 🙈 Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Sizin ne kadarlıııık
AlyaEkmen_ AlyaEkmen_ Sena343 anladım benim bugün 5+0 sağlık ocağına gittim erken şimdi gitme dedi 6 hafta da duyulmaya başlıyormuş ama yukarıda 5+5 de duydum dedi bir hanfendi ilk gebelik olduğu için heyecan korku çok var ❤️Sağlık çalışanı olmama rağmen kendimi çok tecrübesiz hissediyorum ilk gebelik olduğu için 🙈
Sena343 Nurtanesi89 bende 8+6 yıl doktorum bayramdan sonra kalp atışı için gel demişti yarın dinleyecem inşallah 🥰🥰
Ozlemvdefne Papatya2768 benim 13 mayısta kan testimde 25 çıktı 15 inde tekrar yaptırdım 92.92 çıktı benim hesabıma göre 3 haftalık siz kan testi yaptırdınız mı ☺️
Kaya13 Dmlkdr merhaba dün konuşmuştuk bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük 🥰 normal ultrason ile tam 3min olamadı vajinal baktı net göründü minicik🥰❤️
Dmlkdr Kaya13 hadi çok şükür darısı bana benım randevum 21 inde ama günler geçmiyor bi kese ve kalp atışını duysam rahatlayacağım🌸