Rzgr_123 Ben de 6+2 bu üçüncü gebeliğim ama 2.bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durdu şu an da da kese etrafında kanama alanı varmış doktor çok zor dedi ve ben çok korkuyorum ☹️ var mı böyle bi durum yaşayan kızlar yani kese errafında kanama olup güzelce hamileliğini geçiren var mı acaba☹️
Sebnem9 Seymakrkt Seymakrkt görürsün canım. Benimle aynı seninki :) 6+4 üm şu an kese de kalp atışı da görüldü çok şükür 🙏🏻
llFatma Sebnem9 Bende de uyku oluyor. Uyanıyorum 2-3 saat sonra yine geliyor panda gibi hissediyorum artık kendimi:|>D
Cansu_arass Sebnem9 bende sürekli uyuyorum bulantım oluyo fakat çıkaranıyorum birde midemde baskı doluluk hissi var normalmi
llFatma Loresima00 Benim de ilk gebeliğim insan bilmeyince zamanla öğreniyor. Kanaman olmadığı sürece korkma
Sebnem9 Cansu_arass benimle aynı şeyleri yaşıyorsun resmen. Çok normal canım benim. Benim de öyle sürekli midem dolu gibi. Ayrıca ara ara bulantı giriyor ama kusma yok. Bol bol dinlen bir de çubuk kraker tavsiye ediyorum:))
Canannakdeniz Akkiz__elis 4 nisan benim son adetim canim bariz sekilde cikmis kiz gozun aydin ben adetten 3 gün önce yaptım silik cikmisti belirti olmaması normal herkezde biseyler olacak diye bisey yok canım ona takılma sen ona bakarsan mide bulantısı vs 5. Haftada başlıyo bazılarında bende tık yok sancidan duramıyorlar bende tık yok tabi maşallah diyelim ☺️☺️🥰 sadece göğüs agrım ve cok hafiften kasik ağrısı var oda öyle ağrı değil dolgunluk falan adete yakın uçları baya sertlesmisti benim ordan şüphelenmiştim ben normalde adete yakın ağrırdı falan ama uçları sert olmazdı dediğim gibi kısaca herkezde belirti olacak diye birşey yok canım sen yarın git hemen kan ver hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🥰
Ygmrhuso Ben de 6+2 deyim ve 2 gündür ölüm gibi bişeyy mide bulantılarımm berbattt durumdayım istifra etmiyorum ama bulantımdan dolayı hiçbirşey yiemiyorum çok kötü durumdayım arkadaşlar. keseyi gördük 4+5 keseyi gördük yarın kalp atışlarını duyacağız inşallahh ama çok kötü durumdayım
MMmommy Akkiz__elis Akkiz__elis beni 22snde çağırdı doktorum:) siz gittiğinizde haberleşelim mi? Keseyi gördümüz mü kalp atışını duydunuz mı merak ederim :) Bulantılarınız var mı?
Akkiz__elis MMmommy tabiki bitanem haberleselim hic bir belirtim yok((goyuslerim taş gibi acı var bide sancılar oluyor adet olucakmisim gibi o kadar peki sende?
Rosea MMmommy ben keseyi gördüm ama hiçbir belirtim yok o yüzdenn yanlış bir şey mi var diye korkuyorum :( 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez
Cansu_arass Kızlar anlamadığım için soruyorm bu test yaptıgımızda yumurtlama,çatlama qibi bi olay varmış dün buradaki bi tartışmada gördüm o mesele nedir ya pozitifse hamilesindr negatifsee deqilsindr 😂