Mminikmucizemmm cennetkokulum_ ben teste inanamayıp iki test daha yapmıştım o kadar şüphelenmiyordum ki 🙈
cennetkokulum_ Mminikmucizemmm Bende canım iki test yaptım aynı güne devlete randevu bulamadım sağlık ocaklari kan alamıyoruz bayramdan sonra anca dedi nur tıp merkezi var özel oraya kan verdim kanda da cıktı kese göründü 2 gün sonra ama hala inanamıyorum ben 🤭
Mminikmucizemmm emineceran benimde çok ağrıyor ve daha şimdiden büyümeye başladılar çamaşır sıkıyor normalde küçük göğüslüyüm hep destekli kullanırdım şu an destekliye elimi süremiyorum
emineceran Mminikmucizemmm yaa, ben desteksiz 85 kullanıyordum birde bu şişkinlik olunca. gerisini siz düşünün 🤭😅
poyrazinannesi3547 Sabihanur1 Çok geçmiş olsun ben yarın tahlil sonçlarına baktrcam sağlık ocağında yaptrmştm bakalm ne olcak
Mminikmucizemmm emineceran ay Allah yardımcımız olsun valla 😂 kızlar aranızda hiç daha şimdiden bebeğiyle konuşan var mı yoksa bir deli ben miyim 😂
Nehir-Poyraz emineceran tam bilmiyorum ne kadarlık öyle tahmin ediyorum 29unda yumurtlama gördüm sonraki iki günüde değerlendirdik ilk kan verdiğimde 18.8 bir gün bekleyip tekrar verdiğimde. 36.3 çıkmıştı erken gebelik testimde hemen pozitif olmuştu hesaplara göre hemen hemen iki hafta gibi oluyor ama bilemiyorum tabi ☺️
Nehir-Poyraz FatosSan95 evet minnacık. 29unda yumurtlama görmüştüm ilk kan verdiğimde 18.8 ikincide 36.3 çıktı ben bekleyemeyip koştur koştur test yaptırmıştım 🙈
Nehir-Poyraz emineceran çok teşekkür ederim hepimizin öyle olsun inşallah ovulasyon testiyle takip etmiştim zaten yumurtlama geç oldu pco var bende 4-5 aydır deniyoduk aplikasyonla takip ediyordum yumurtlamayı o doğru değilmiş testle takip edince öğrenmiş oldum
Oznurcan0405 Merhabalaarr Bende şuanda 5+3 üm. Geçen hafta salı günü kandan öğrendik sonrasında baktık ama kese gözükmedi. Önümüzdeki salı randevum var inşallah keseyi görüp, kalp atışını duyarım. Yalnız benim aşırı sancım oluyo sizde de var mı 🙈🙈
llFatma Oznurcan0405 Karında gözükmezse alttan muayene ile gözüküyor. Ağrılar çok şiddetli kanama var ise doktora görünmen gerek. Aşırı değilse bende de oluyordu sonra geçiyor yerleşme sancıları olurmuş. Sonra geçti benim. Şimdi aşrı uykum oluyor
Eymenipek Oznurcan0405 merhaba biz aynı haftalardayız 😇 benimde çok sancım var alt karın ve özellikle sol kasık 🤷🏼♀️
Hayal11 Kızlar yeni hamilelikte rutin kan tahlillerinde beler istendi idrar ve kan tahlilleriniz yaptırdınız mı sağlık ocağına gidip yaptıracağım ben yarın 7+3 olduk
Mhtpmttlip Nurtanesi89 henüz 6+3 olduk kasık ağrılari göğüs ağrıları vardı onlar biraz geçti şuanda midem bulantim çok fazla yaptığım yemeklerin kokusundan yemek yiyesim gelmiyor ben halen muayene olmadım 21 mayis randevum uldrasan için yeterli vakit geçti sanırım inşallah uldrasanda görürüz inşallah iyidir Allah hayırlisi ile kucağımıza almayı nasip etsin😍❤️
Oznurcan0405 Busexx öncelikle çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız. Bende 5+6 da gitmiş olacağım kalp atışını duyar mıyım? Muayene nasıldı ?
Busexx Oznurcan0405 Teşekkür ederim :)duyarsınız bnce normal ultrasonla baktı doktor duyduk sizde duyarsınız insallah
nvn-mutlu Nurtanesi89 bizde 10+3 olduk ilk gebeliğim çok güzel heyecanlar gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🥰
Mminikmucizemmm cennetkokulum_ bende görene kadar hissedemicwm galiba diyordum gördüm kalbini duyayım bir dedim hala hissedemedim hani rahme düştüğü an annelik gelir derler ya bende mi tuhaflık var bilmiyorum tabi ki bu bir mucize çok mutluyum ama nedense hala gerçekliğine inanamıyorum belki de 3 ay geçmeden kendimi inandırmak istemiyorum bilmiyorum
Busrasaz figennsefaa bende 6+1 gün olduk çok şükür keseyi gördük 25 Mayıs’ta bebeğimin kalp atışını duycam inşallah