Sivasss Dadas sıkıntı bitmiyor ki kese kalp atışı saglıklımı doğacak mı derken 9 ay geçmeyecek bize inşallah sağ salim Allaha emanetler 🤲
Dadas Sivasss herşeye ragmen olumlu olmalıyız bizler iyi düşüncelerimizi bebeklerimize yollamaliyiz 🥰🥰❤️❤️🤲🤲
Gokyz123 sarptunamiz Dmlkdr ben 4+6 da keseyi görmüştüm. Henüz içi dolu mu boş mu belli olmadı heyecanla bekliyorum. Rabbim hepimize nasip etsin 💕🌸
Kaya13 Dmlkdr merhaba dün konuşmuştuk bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük 🥰 normal ultrason ile tam 3min olamadı vajinal baktı net göründü minicik🥰❤️
Sivasss Dadas aynen öyle Rabbime sükür olsun bu güzel duygulari yasatti insallah devamında sağ salim gelicek❤😘
Kubra381 Guznugdcu çok haklısın aynen inşallah rabbim sağlıkla devam ettirsin herkesi yavrusuna kavuştursun isteyip olmayanlara da nasip etsin 🤲🤲
poyrazinannesi3547 Sabihanur1 Rahim ve yumurtlklarda bşy yok dediler ama detaylı araştırma yapılmamştı hamile kalmasaydım doktora gtcektk çok şükür bklm inşallah artık kötü bir şey olmasın Allahım büyük eğer varsa nasibi ne yapsak herşey olacağına varıyor Rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sabihanur1 poyrazinannesi3547 inşallah 🤲tiroid değerlerine baktımanı öneririm. İnşallah bu defa herşey sağlıkla ilerler
Busexx Merhabalar bende 7+3 haftalık hamileyim🌹ilk gebeliğim.5+4 Ken kalp atışını duyduk biz.Suan karantinadayım covid atlatiyorum.İnsallah bir skntı cikmaz karantina biter bitmez kontrole gidicem
Oznurcan0405 Busexx öncelikle çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız. Bende 5+6 da gitmiş olacağım kalp atışını duyar mıyım? Muayene nasıldı ?
Minikmucizem10 Herkese merhaba Rabbım kucağımıza alacagimiz gunleride hayırlısıyla nasip etsin 4+5 sanirim en yeni benim 🤭
poyrazinannesi3547 Sabihanur1 Troid var bende 25 mg hap kullanyorum ama çoğu hamilede var troid doktor bşy olmaz demşti bilmiyorum
Aylinnewmom Bende 4 haftalığım daha keseyi göremedim inşaallah p.tesi görürüm kontrolüm var bakalım allah herkese nasip etsin
annesi_ poyrazinannesi3547 bendede guatr çıktı bide tiroid hormonum düşük çıktı ilaç kullanıyorum inşallah bişi olmaz🙏🏻🙏🏻
Sabihanur1 poyrazinannesi3547 bende haşimato yiroid var özellikle hamile kalınca artıyor değer tsh 10-15 değerleri gördüm
Bukets Nurtanesi89 benimde ilk öğrendiğimde 5 haftalıktık canm aynı bana da dedi kesenin yanında hafif kanaman var die bol bol istirahat et dedi Dr 6 haftalık olduk çok şükür yarın kontrolümüz var baklm hayırlısı sağlıkla gelsin bebeşlerimiz inşallah 🤲❤️
Minesimsek12 Nurtanesi89 cnmm benden sana bol bol dinlen uzan çok ayağa kalkma tehlikeli dönemdesiniz
uzumunannesiEsra Nurtanesi89 yatın yatın hiç kalkmayınn ben daha bu süreçten yeni kurtuldum 8 haftalık şu an . Kesildi kanama şöyle mutfağa gideyim makineyi boşaltayım falan sakın haa 😑
Yldzmrv uzumunannesiEsra merhaba benimde ilk beta değerim 197 idi dün akşam üzeri kanamam oldu tekrar kan verdiğimde değer 89a düşmüştü alttan muayne oldum kese görünmedi kimyasal gebelik olabilir parça düşürürsen gel dediler şuan da kanama yok inşallah bi sorun olmaz